2777
2789
عنوان

اعلاعم بارداریه

57 بازدید | 12 پست

زیر دلم درد میکنه  حس میکنم یه چیزی تو دلن حال تهو سردرد کمر درد دارم 

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

بیبیچک بزن

😂😁 نمیخام بی بی چک بزنم فقط میخام بدون علاعم بارداریه 

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عقب انداختی ؟

من تنبلی تخمدان دارم رابطه اون موقع نداشتم عقب افتاده الان نمبتونم تشخیص یدم اخرین رابطم ۵ روز پیش بود

😂😁 نمیخام بی بی چک بزنم فقط میخام بدون علاعم بارداریه

نه

فقط 23 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

اولا که چند روز عقب انداختی؟من همیشه قبل پریودی همین علائم رو داشتم وقتی باردار بودم اصلا اینا نبود

اخه من  تنبلی دارم از ۷ ابان پریود نشدم

من تنبلی تخمدان دارم رابطه اون موقع نداشتم عقب افتاده الان نمبتونم تشخیص یدم اخرین رابطم ۵ روز پیش ب ...

نه خب تو ۵ روز نشون نمی ده ک بارداری حداقل ۱۰ روز بگذره از رابطه بیبی چک مشهص می‌کنه 

نه خب تو ۵ روز نشون نمی ده ک بارداری حداقل ۱۰ روز بگذره از رابطه بیبی چک مشهص می‌کنه

ده روز بعد مشخص میشه امیدوارم با فاک نریم

اسی تاریخ پریت ۷ هرماهه؟این ماه ینی عقب انداختی

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀
اسی تاریخ پریت ۷ هرماهه؟این ماه ینی عقب انداختی

مشخص نیست هر ماه چند روز عقب میوفته با اینکه رابطه نداشتم 

فکر کنم از تبلی تخم دانه