2777
2789
عنوان

مرد بچه ننه چه باید کرد

130 بازدید | 27 پست

منظورم احترام نیست.. احترام به پدر و مادر برای خودم خط قرمزه..

منظورم رفتار های افراطی و بی خودیه که باعث دعوا و جنجال میشه..

چی کار کنیم؟

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

باید پرتش بدی ور دل ننش درست بشو نیست

مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سعی کن بهتر از مادرش باشی و اینکه هیچ وقت از مادرش بد نگی رازش همینه جلو خودش نگو بچه ننه ای وابسته ای فلانی برعکس تشویقش کن ک بیشتر و بیشتر بره پیش مامانش 

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

همسرتون؟

نه

شرمسارم از گفتنش ولی پدرم..

من و مادرمو جلوی مادرش سر می بره..

البته این حرف خودشه.. می گه مامانم بخواد می کنم این کارو

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

من دوست پسرم به شدت بچه ننه است چیکاررکنم؟

کات کن بخدا پیر میشی بعدا راجب کوچیکترین مسائل زندگیت نظر مادرش لحاظ میشه

اگ قهر باشین باید مامان شازده اجازه بده ک بیاد سمتت و اشتی کنین

ممکنه اموالشو ب نام مامان جونش بزنه

شاید الان بگی دوستش دارم و فلان

ولی خانواده خیلیییییییییی مهمه.  برو ببین چقدد امار طلاق بخاطر خانواده طرف بالاست. پیرت میکنه درستم نمیشه

مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}

نهشرمسارم از گفتنش ولی پدرم..من و مادرمو جلوی مادرش سر می بره..البته این حرف خودشه.. می گه مامانم بخ ...

اهان باباتونه😅😅😅😅

مامانت اعتراضی نداره تو چی میگی دیگه🤌🤌🤌🤌

دنبالم نیا اسیرم میشی