2777
2789
عنوان

بالاخره شوهرم خونه خرید عقدییییم

268 بازدید | 28 پست

۵۰ متری

۱۵ سال ساخت که کاملا نیاز به بازسازی داره از سنگ کف خونه گرفته تا سقف و کابینت آشپزخونه شیرآلات و...که ۳۰۰ هزینه داره

دو واحدی

نمای خونه و محلش خیلی خوبه

۲۷۰۰ با تخفیف تو تهران 

ماشینشو فروخت بی ماشین شدیم 🥲🥲🥲

من برای خونه ۵۰ متری که پذیرایی کوچیکم داره چه سرویس مبلی میتونم بخرم 

آینه و میز کنسول که جا نمیشه قطعا شلوغ میشه آینه قدی خوبه؟ جدیدا ترند شده آینه قدی میزارن پذیرایی 

میز نهار خوریم دو نفره؟

اصلا چه سبک مبلی برا خونه کوچیک خوبه

کاش میشد شهرستان بخرین

بخدا تو شهر ما با این پول میتونی ی خونه ی خیلی خیلیییی شیک بخری

مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منکه جات بودم یجای خوب بزرگتر میخریدم و از شهر بزرگ فرار میکردم با این حجم آلودگی و شلوغی

دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

کاش میشد شهرستان بخرینبخدا تو شهر ما با این پول میتونی ی خونه ی خیلی خیلیییی شیک بخری

محل کار و خانواده جفتمون تهرانن دیگ سالها تهران بودیم شهرستان سخته

ی شهر کوچیک تو خوزستانم گلم

مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}

منکه جات بودم یجای خوب بزرگتر میخریدم و از شهر بزرگ فرار میکردم با این حجم آلودگی و شلوغی

زندگی ما با تهران گره خورده

محل کار زندگی خانواده ها همچی

مبل المیز ناهار خوری نگیراگه جزیره داری دوتا صندلی بگیر براشاگه شوفاژ داری ی کاور شوفاژ بگیر بالاشو ...

اره کاور شوفاژ ایده خوبیه دیده بودم

مرررسی

کدوم شهرین عزیزم

عزیزم مسجدسلیمان هستیم

ی شهر کوچیک و سنتیه

واسه همین قیمت خونه ها پایینه معمولا

واسه کسایی ک اینجا زندگی میکنن شهر خوبیه فقط گرمه