2777
2789
عنوان

کدوم استانید برق دارید یاخیر بیاید امار بگیریم

| مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 23 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=364949204]یه خانومی دیروز تو یه تاپیک میگفت کرمان اصلا قطعی برق نداریم [/QUOTE

خدایی کمه چند ورزی یکبار سه چهار روزی 

گهی عاقل  گهی نادان  گهی عاقل تر از عاقل گهی نادان تر از نادان

فارس بله

ما سیستانیم الان برق نداریم 

بااجازه استارتر بچه هاتاپیک هامو گزارش بزنید حتی شده یکی و عنوانش لایک کنید تابفهمم گزارش زدیدمنم براتون صلوات میفرستم برای شما ی دیقه طول میکشه برای من ی دنیا ارزش داره

ملارد4 میره

🥲...

بااجازه استارتر بچه هاتاپیک هامو گزارش بزنید حتی شده یکی و عنوانش لایک کنید تابفهمم گزارش زدیدمنم براتون صلوات میفرستم برای شما ی دیقه طول میکشه برای من ی دنیا ارزش داره

تهرانم هرروز صبح ساعت ۷تا۱۱برق میره منم باخیال راحت میخوابم بعد ۱۱بلندمیشم ب کاام میرسم رااااحت

عالی😂

فعلا داریم تا چن دیقه دیگه قطع میشه

خوبه حداقل ساعتش  رو میدونید از ما ی روز هست باز چند وقت بعد یهو میبینی قط شد گاهی شب گاهی صب.

یه خانومی دیروز تو یه تاپیک میگفت کرمان اصلا قطعی برق نداریم

راس گفت ما شهرستان کرمانیم دوساعت باکرمان فاصله داریم ازاول قطعیا فقط دو الی سه بار  از نه تایازده رفت دیگه هر روز داریم

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم