2777
2789

امشب خونه مامانم فردا خونه مادرشوهرم نه لباسی آماده کردم نه موهامو رنگ کردم نه اصلاح

اصلا حال و حوصله حموم رفتن هم ندارم تو این سرما😐🥺

دخترم از یکشنبه امتحانهای پایانترمشه 

خداییش این مسخره بازی یلدا چیه دیگه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه بهونس برای دورهمی برای چندساعت خوش بودن

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

منم ، امتحاناتم داره شروع میشه ، کلی کار ریخته سرم خونه خودم رو باید تمیز کنم من مهمون ندارم یا مهمونی خاصی نمیرم ولی برا خونه خودم هم بلید تمیزکاری بکنم هم حداقل یه شامی بپزم یه‌میزی بچینم فردا

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

خدایی چقد بی انگیزه هستیم و غرغرو بعد حسرت جشن هالووین و کریسمس خارجیا رو میخوریم

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

برو خودش بگذرون

پاشو دوش بگیر ارایش کن موهاتو حالت بده

مگه چند بار زندگی میکنی که میخوای با بیحالی بگذرونیش؟

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

منم ، امتحاناتم داره شروع میشه ، کلی کار ریخته سرم خونه خودم رو باید تمیز کنم من مهمون ندارم یا مهمو ...

آره

چیزی خریدی؟

من هم دلم میخواد خونه خودم بگیرم حوصله مهمونی ندارم