2777
2789

سلام من فروردین موقع زایمانمه اگ همراه نداشته باشم چی میشه؟؟ حتما باید یکی باشه؟؟

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه باشه بهتره به خصوص اگه سزارینی واقعا احتیاج داری یکی بهت کمک کنه

ممنونم از شما اگ نباشه خودشون در حد خیلی کم کمک نمیدن ؟؟ پرستار و اینا چون واقعا کسی رو ندارم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

وقتی اسم زایمان میاد حالم بد میشه

خودمم 😪پر استرس ترین دوران زندگیم دقیقا افتاده تو همین بارداریم همش فکر میکنم به بقیه که ده تا همراه باهاشونه من هیچکی دلم بدتر میگیره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بهتره باشه بخصوص حواسشون به بچه باشه حتما حتما

خب کسی رو ندارم . پرستاری چیزی نمیشه گرفت مطمعن هستن؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ممنونم از شما اگ نباشه خودشون در حد خیلی کم کمک نمیدن ؟؟ پرستار و اینا چون واقعا کسی رو ندارم

عزیزم اگه طبیعی هستی و کلا آدم صبور و قوی و زرنگی هستی که احتمالا خودت از پسش بربیای، اگه سزارین هستی یه پرستار بگیر خودت 

امضا ندارم اثر انگشت زدم

اگه خصوصی بری هر نیم ساعت بهت سر میزنن و تقریبا کمک حالت هستن اما اگه دولتیه بعیده همچین کاری بکنن

من تجربه زایمان توی هر دو بیمارستان رو دارم توی دولتی حتی نمیگفتن خرت به چنده خیلی اوضاع وحشتناک بود ولی توی خصوصی خیلی راحت بودم

اگه طبیعی زایمان کنی که انچنان نیاز به همراه نداری

بچم بریچه اگ نچرخه سزارین میشم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خودمم 😪پر استرس ترین دوران زندگیم دقیقا افتاده تو همین بارداریم همش فکر میکنم به بقیه که ده تا همرا ...

من سر زایمان نزدیکانم پدرم در اومد خداکنه صداجیغ مرگ از خونه پدرم دربیاد نه عروسی خوشی بچه دارشدن

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند
عزیزم اگه طبیعی هستی و کلا آدم صبور و قوی و زرنگی هستی که احتمالا خودت از پسش بربیای، اگه سزارین هست ...

اگ طبیعی باشه اره مشکلی ندارم ولی بچم بریچه میترسم نچرخه و سزارین بشم از پرستارم میترسم میگم بچه رو ندزدن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40