2777
2789
عنوان

ناهارتون چیه خانما 😁📸

| مشاهده متن کامل بحث + 1475 بازدید | 128 پست
اخ گفتی هوس کردم 🥺 حیف که ماکارونی رشته ای ندارم وگرنه الان میپختم شکل دار دارم که مزه اش رو دوست ن ...

عزیزم 

بیا برات بکشم بخور زیاده 

برا ما رشته ای هست  آبجیم میگه چقد اینا تپلن شبیه کرمن 😐😂

🍂🍁

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم بیا برات بکشم بخور زیاده برا ما رشته ای هست آبجیم میگه چقد اینا تپلن شبیه کرمن 😐😂

نوش جانتون بشه مهربونم 💙❄🌱 

من کره بادوم زمینی رو شکلاتی کردم با نون بربری داغ میخوام بخورم

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
اخ گفتی هوس کردم 🥺 حیف که ماکارونی رشته ای ندارم وگرنه الان میپختم شکل دار دارم که مزه اش رو دوست ن ...

چ عجب یکی مثل من پیدا شد همه ماکارونی شکلی دوس دارن من ساده و رشته ای اونم با سبزی خوردن🤤

خدایا چاکرم دوباره معجزه کردی ❤️

چ عجب یکی مثل من پیدا شد همه ماکارونی شکلی دوس دارن من ساده و رشته ای اونم با سبزی خوردن🤤

اخ منم دقیقا 🥺 اینطور گفتی دلم ضعف رفت

من عاشق رشته ایم ، فرمی مزه خمیر میده 

منتها همسرم عاشق فرمیه 😂 سر ماکارونی همیشه باهم درگیریم 😁

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
فسنجون ما میپزیم 😂

ماهم فسنجون 😍😍😍 اصلا روایت داریم شب یلداست و فسنجونش

اخ منم دقیقا 🥺 اینطور گفتی دلم ضعف رفتمن عاشق رشته ایم ، فرمی مزه خمیر میده منتها همسرم عاشق فرمیه ...

آره شوهر منم فرمی دوس داره من ساده مام دعوا داریم😂

خدایا چاکرم دوباره معجزه کردی ❤️

اتفاقا ما هم ماکارونی ولی خب من دوست ندارم یه چیز دیگه میخورم

سلام بچه‌ها امسال کنکور تجربی میدم و کتاب ندارم اگه کسی میخواد کتاباشو اهدا کنه ممنون میشم بدتشون به من