2777
2789
عنوان

ب مادری ک دیشب مث سگ کتک زده و بدنتو کبود کرده چ رفتاری بکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 65 پست
واقعا نمیدونم چی بگم واسه کبودی یخ خوبه

مرسی عزیزم

مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مبارک

بخوره تو سرم الهی

مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}

بخوره تو سرم الهی

من بلدم طالع رو از طریق حروف ابجد حساب کنم ( اتفاقی پیدا کزدم ؛ سایت های اهورا مشکان ازدواج ) 

در موردش تاپبک هم زدم‌ : طالع بینی ازدواج ( اگه تاپیکمو دیدی اونجا پست نزار چون به روز میشه میاد بالا و ممکنه کاربرهایی که تصور می کنن این چیزا خرافه س [[ خرافه نیست ]] گزارس بزنن تاپیکم بترکه  به زور ایجاد کردم بعد چند ماه تعلیق میشم ( نی نی سایت پست میزاره نی نی سایتی گرامی کاربری شما به علت مباحث خرافی سه ماه به حالت تعلیق در آمده و غیره

مثلا : طالع حساب میشه بعد نظر داد به پای این مرد بشین یا نه 

اگه در طالع هم بودین ؛ اسکرین شات هایی دارم در مورد افزایش محبت بین زن و شوهر 

اگه در طالع هم نبودین چله های بخت گشا  ( سوره های بخت گشا ؛ ادعیه ی شرعی بخت گشا ؛ اعمال شرعی بخت گشا ) میفرستم 

پول اینا نمیگیرما

مثلا : طالع حساب میشه بعد نظر داد به پای این مرد بشین یا نه اگه در طالع هم بودین ؛ اسکرین شات هایی د ...

مرسی فداتشم

الان زیاد حالم خوب نیست ک بخوام طالع بگیرم

خداروشکر خیلی از نامزدم راضیم

حداقل یه سیلی میزد چرا اینجوری آخه مث کوچه محله ای ها

قشنگ‌سنگ تموم گذاشت از درد پهلو نمیتونم تکون بخورم 

قشنگ‌سنگ تموم گذاشت از درد پهلو نمیتونم تکون بخورم

بابات نمیدونه؟ آخه چطور دلش میاد میزنه حداقل وقتی میخواد بزنه از خودت دفاع کن حمله نکن ولی جلوی حملشو بگیر 

یا برو تو اتاقت یا حموم درو از داخل قفل کن نتونه بزنه

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

بابات نمیدونه؟ آخه چطور دلش میاد میزنه حداقل وقتی میخواد بزنه از خودت دفاع کن حمله نکن ولی جلوی حملش ...

ن بابام نمیدونست امروز تازه فهمید اونم وقتی سرکار بود

اگ بفهمه زمین و زمانو یکی میکنه ولی متاسفانه اکثر اوقات خونه نیست

من نمیتونم از خودم دفاع کنم چون با دسته خشک کن میزنه😂

ن بابام نمیدونست امروز تازه فهمید اونم وقتی سرکار بوداگ بفهمه زمین و زمانو یکی میکنه ولی متاسفانه اک ...

وای😳 

ولی رفتارش خیلی بده نمیگه فردا دستت روش باز میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

وای😳 ولی رفتارش خیلی بده نمیگه فردا دستت روش باز میشه

ن والا من اصلا ترتبیتم اینطوری نیست

نهایتا ی حاضر جوابی کنم اونم بی احترامی نمیکنم

ولی از دیشب تاحالا تو ذهنم کلی حرف بارش کردم . خستم‌کرد

ن والا من اصلا ترتبیتم اینطوری نیستنهایتا ی حاضر جوابی کنم اونم بی احترامی نمیکنمولی از دیشب تاحالا ...

ولی داره روانت و داغون می‌کنه کاش بره روانشناس به بابات بگو‌ ببرتش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

مرسی فداتشمالان زیاد حالم خوب نیست ک بخوام طالع بگیرمخداروشکر خیلی از نامزدم راضیم

پس اینا رو انجام بده 

هر از گاهی حمام بودی میخوای بیای بیرون غسل اویس قرنی انجام بده ( میتونی در موردش سرچ کنی ؛ کاربرهای نی نی سایت یاد دادن ) 

ذکر یا وَدود روز ۱۰۰۱ بار برای ایجاد محبت بین زن و شوهر و همینطور سایر اعضای خانواده ( اگه هر روز نمیتونی انجام بدی ابن کارو کن : به سطل قند ، سطل شکر ، دبه ی شیره [ کلا چیزای شیرین ] یک سری ذکر یا ودود بخون ۱۰۰۱ بار ( دهان نزدیک چیزای شیرین باشه تا نفس بهش بخوره ) فوق العاده س 

هر شب سوره ی واقعه بخون " کمه زود تموم میشه " ( اینم نی نی سایتیا یاد دادن + تو گوگل هم هست ) سوره ی مزمل هم خوبه .

چهارشنبه ها بعد از اذان ظهر ( یعنی وقتی خورشید درست وسط آسمانه : ۱۰۰ بار سوره ی کوثر بخون " کوثر یعنی خیر کثیر " 

فقط اولین روزی که میخوای بخونی " یا عملی رو انجام بدی " اون روز نباید روز نحس باشه و پریود هم نباش { از روز دوم تا آخرِ آخر مخم نیست روز نحس باشه یا پریود باشی " یعنی استارتش روز نحس نباشه " } 

روز نحس شامل : روز قمر در عقرب ؛؛؛؛ و روز کسوف و خسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن ، به عنوان روز های نحس هستند 

* تقویم ایام قمر در عقرب سال ۱۴۰۳ : 

اصلِ ایام قمر در عقرب عکس بالایی هست ولی برای احتیاط لازم ایام عکس پایینی هم لحاظ بشه ( ایام هر دو عکس در هر ماه ۴_۵ روزه ) 

بعد که میخوایید عقد کنید اصلا در روز قمر در عقرب نباشه چون به طلاق منجر میشه 

قمر در عقرب چیه : برای ناظر و ساکن روی کره ی زمین ؛ در آسمان چند تا ستاره س که منجمان بابِل با وصل اونها به هم اشکالِ فرضی ترسیم کردن ( مثلا برج عقرب ؛  برج حوت ؛ برج سنبله و غیره : همون بروج ۱۲ گانه ) در زبان عربی برج به معنی هیکل و شکل هست 

در هر ماه ، ۴_۵ روز کره ی ماه از مقابل برج عقرب ( همون ستاره هایی که فرضی به شکل عقرب ترسیم شدن ) عبور میکنه و غیره 

منجمان کل دنیا و حتی علمای اسلام معتقدند این روزهایی که قمر در برج عقرب است نحوست دارند 

پس اینا رو انجام بده هر از گاهی حمام بودی میخوای بیای بیرون غسل اویس قرنی انجام بده ( میتونی در مورد ...

دورت بگردم عزیزم مرسی از لطفت😍