2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسپری نمیزنم مام امبرلا میزنم یروز در میون که حموم‌میرم بعدش میزنم دیگه تمدید نمیخاد

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
چند خریدی؟خوبن اونا

وای پروفت🤣🤣🤣

zendegi_jawaherپیج اینستا داستان زندگی جواهر دختری که تو دهه شصت با مرد وحشی ازدواج میکنه با وجود علاقه به همسایشون اونو به عقد مردی چند برابر سنش در میارن و تو سن چهارده سالگی مجبور به ازدواجش میکنن چون پدر مادرش فوت شده بودن و زنداداشش فقط میخواست ازش خلاص بشه داستان قشنگیه امیدوارم بخونید و لذت ببرید
ابن مام‌امبرلا ها المینیوم نداره درسته؟؟پس ماندگاریش خوبهمن شاین دار خریدم مضخرفهههه

بله من  خیلی ساله ازش میزنم چند روز پیش داروخانه نداشت شون خریدم افتضاح‌بود فرداش رفتم امبرلا خریدم خیلی ماندگاری خوبی داره

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

من خرچی زدم راضی نبودم یکی بهم معرفی کرد زینک اکساید میزنم راضیم.

روزی ی بارم حموم میرم و هردوز میزنم

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
من خرچی زدم راضی نبودم یکی بهم معرفی کرد زینک اکساید میزنم راضیم.روزی ی بارم حموم میرم و هردوز میزنم

زینک باعث‌ تورم غدد لنفاری میشه نزن