2777
2789
عنوان

حالم از خانوادم بهم میخوره♥️

90 بازدید | 16 پست

خیلی پر سر صدان

من کنکوریم اجیم همش عادت داره با اسپیکر اهنگو زیاد کنه منم گفتم خب نکن من حتی تایم استراحتمم اذیت میشم دوستندارم تو سر صدا باشم میگه تو همه ارامشمونو میگیری و فلان

بعد تازه خوته اپارتمانیه خیلی زشته اهنگ بزاری صداشم زیاد کنی همسایه ها اذیت میشن اگ ویلایی بود یچیزی

بعد الان اهنگ گذاشته بود منم تو اتاق هیچی نگفتم اصن بعد مامانم برگشت بش گفت کمش کن و فلان بعدم اون قهر کرد بعدم جفتشون فوش میدن بمن

عالی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسپیکرشو خراب کن😂

بعد میگم میرم کتابخونه پس مسخره میکنع میگع تو صبح زود پاشو درس بخون تا ما بیدار شیم یکمم زندگی کنیم

فکر کرده زندگی همش اینه اهنگو زیاد کنی

کم دارین؟

خب ایرپاد بزارین رو گوش بی صاحاب

کتابخونه نمیدونی بری؟

مسخره میکنن بابا خودشون😂😂😂

مامانم میگه ۶ ک بابات میره باید پاشی بری ک ۶ کتابخونع بستس

اونم میگه من دوبار پول اسنپ نمیدم بری پیادم نمیزارم

مثل یه بچه دبستانی

ولی برا دی میرم کتابخونه نمیامم خونه

من واسه کنکور و امتحانای مدرسه درس میخوندم و صبح زود بیدار میشدم و باید مثل روح تو خونه حرکت میکردم چون مامانم مدام غر میزد که سر و صدا کردی نذاشتی بخوابم! همیشه همین بود جای اینکه تشویقم کنه.

حالا که دیگه درسم تموم شده و ازدواج کردم و معلم شدم حرف از درس خوندن که میشه از من تعریف میکنه!

دلم میخواد بهش بگم این تعریفای الان اصلا به دردم نمیخوره کاش اون موقع بیشتر درکم میکردی و مایه عذابم نمیشدی

مسخره میکنن بابا خودشون😂😂😂مامانم میگه ۶ ک بابات میره باید پاشی بری ک ۶ کتابخونع بستساونم میگه من ...

کتابخونه هم شرایطش خوب نیست

بین تایم مطالعه آدم دوست داره یکن دراز بکشه یا یکم راه بره نمیشه که تو کتابخونه

من واسه کنکور و امتحانای مدرسه درس میخوندم و صبح زود بیدار میشدم و باید مثل روح تو خونه حرکت میکردم ...

دقیقاااااا

وقتی که موفق بشی اینطورین ک اره میرن پز میدن ما فلان کردیم براش دخترمون دکتره

من نیاز ندارم‌پز نمره و معدلمو بدی

نیاز دارم درکم کنی البته فکر کنم اون بخش مربوط ب درک توی مغز

برای خانواده من غیر فعاله

کتابخونه هم شرایطش خوب نیستبین تایم مطالعه آدم دوست داره یکن دراز بکشه یا یکم راه بره نمیشه که تو کت ...

دقیقاااا

من نمیتونم همش بشینم خودم رو میز

عادت دارم ۲ ساعت بشینم یساعت دراز بکشم

دراز بکشم رو کمر تایم استراحتم

راه برم یکم

اهنگ گوش بدم با ایرپاد و برقصم برا رفع خستگی

درک میکنم واقعا منم همینم یه کنکوریی بدبخت

تازه من میخوام یسالم بشینم پشت😂

تازه دوازدهمم

نمیدونم شاید مجبورشون کنم برم پانسیونی چیزی ک شنیدمم خوب نیست واقعا

اذیت کنندس