2777
2789
عنوان

اگه تواَم شب یلدای کسی نیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 2517 بازدید | 322 پست
به به عالی موفق باشید البته باز وضعشون از ما بهتره حداقل دانشجویین خیلی ممنون

مرسی 😊🌹

اصلا اینجور فکر نکنید بنظرم عوضش از همون ابتدا خوب مطالعه کردن رو یاد بگیرید و بخونید و بهترین دانشگاه قبول بشید 

کاربر آقا 🙋                                                           «دانشجو حقوق »  «علاقه مند به طبیعت ، فیلم ، موسیقی ، کتاب » «نویسنده مورد علاقه ام : چارلز دیکنز ». «بازیگر : کیلین مورفی ،دیکاپریو ،کیرا نایتلی ». «خواننده : استاد شجریان ، حمید هیراد عزیزم ». « اگر سوالی در زمینه معرفی فیلم ، موسیقی ، کتاب و.... داشتین خوشحال میشم بتونم کمک کنم 😊»                                                              

اا 😂 نه مدیریت رشتم دانشگاهم دخترانه است

😅😂

آهان خیلیم عالی 

چه جالب نمی‌دونستم جدا هستن

کاربر آقا 🙋                                                           «دانشجو حقوق »  «علاقه مند به طبیعت ، فیلم ، موسیقی ، کتاب » «نویسنده مورد علاقه ام : چارلز دیکنز ». «بازیگر : کیلین مورفی ،دیکاپریو ،کیرا نایتلی ». «خواننده : استاد شجریان ، حمید هیراد عزیزم ». « اگر سوالی در زمینه معرفی فیلم ، موسیقی ، کتاب و.... داشتین خوشحال میشم بتونم کمک کنم 😊»                                                              

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه دیگه عرضی نیست🤣🤣

اوکی 

منتظر خبرهای فیلم باز باشید 😂

مرسی 😊🌹اصلا اینجور فکر نکنید بنظرم عوضش از همون ابتدا خوب مطالعه کردن رو یاد بگیرید و بخونید و بهت ...

بله درسته

مرسیی

به من تلنگر بدین ، منو تو سایت دیدین بگین برو درستو بخون خلاصه نزارین بمونممم تو سایت

😅😂آهان خیلیم عالی چه جالب نمی‌دونستم جدا هستن

اره متاسفانه 😂💔 

خوب نیست اصلا حوصله ات سز میره

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨

خواهشتوهم به من بگو من امضام ثبت نمیشه نمیدونم چرا😂🤌🏻

توهم برو سر درست دختر

وگرنه بزور شوهرت میدن 

بعد شوهرت معتاد از آب در میاد

بعد با ۴تا بچه قد و نیم قد آواره خیابون میشیا 

برو سر درستتت 😂

به من تلنگر بدین ، منو تو سایت دیدین بگین برو درستو بخون خلاصه نزارین بمونممم تو سایت

توهم برو سر درست دختروگرنه بزور شوهرت میدن بعد شوهرت معتاد از آب در میادبعد با ۴تا بچه قد و نیم قد آ ...

یا خداااا تو دیگه شک وارد کردی محاله نرم

(این چه سمی بود اخه🤣🫂)

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برم فکر کنم 🙁😂توام یکم به مغزت فشار بیار ....

آفرین

من زیاد به مغزم فشار بیارم مغزم تر میزنه بعد دیگه دانشگاه نمیتونم برم😂فعلا آکبند نگهش داشتم واسه کنکور

از شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست خودمه

یا خداااا تو دیگه شک وارد کردی محاله نرم(این چه سمی بود اخه🤣🫂)

😂😂😂

دیگه گفتیم بزار بدترین چیز بگم شابد اثر داشت

اره تا 5بشماری رفتم😂حالا میخای ساعت رند شه بعد بریم😂

عالی بروو 

نه منتظر رندی ساعت نبااااش😂