2777
2789

ظاهری:

۲۷ سالشه 

دامپزشکه 

پدر مادرش هر دو شاغلن و صاحب یه شرکت تولید لوازم خانگین 

ظاهرش خوبه (صورت متوسط خوب، ورژشکار و قد خیلی بلند بالای ۱۸۵)

یه ماشین چینی متوسط داره نه ارزون نه‌گرون در حد ۲۰۷ 

خونه سعادت آباد تهران هست (همسایه هستیم یجورایی)

اخلاقی:

دستش توی جیب خودشه و از پدر مادر پول نمیگیره 

رفتارش با پدر مادرش محترمانه‌ست و حرمتشونو نگه میداره

خیلی خیلی اهمیت میده و پیگیر منه 

خوش اخلاقه و ناراحتی یا خوشحالیم براش مهمه  

متاسفانه در گذشته روابط زیادی داشته 

و اینکه من یکم نگرانم الانم نتونه متعهد بشه 

قصدمون هم ازدواجه اما بعد از تموم سدن درس هر دومون

نظرتون چیه؟؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه بمونه پات خوبه

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈

عکس بزار

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                                             انگار همه دوستام افتادن کلاس 1من افتادم 2                       انگار نقاشی 19گرفتم ،انگار همه رفتن اردو بجز من.                 انگار همه سرکلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم.                              انگار.....   حالم اینطوریه..

این متعهد بودنو از چهره و رفتارش میفهمی

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

وقتی روابط زیاد داشته چرا می خوای ریسک کنی؟

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است