2777
2789

چقد پس انداز چقد واسه مخارج و بچه و ..

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من یکیو میشناسم ماهی۲۰۰م درامدشه😐

ترکیب من:کمی آشپز+کمی خیاط+کمی عکاس+کمی گیاه شناس+کمی کتابخون=خیلی دردکشیده وباتجربه ــــ😃ــــــ درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

هیچ وقت با برنامه پیش نرفتم ولی آدم ولخرجی هم نبودماندازه ای که لازم داشتم خرج کردمباقیش توی حساب می ...

دقیقا منم نمیتونم با برنامه پیش برم حس میکنم خیلی حیف و میل میکنیم ولی آخر ماه میبینم هیچی نیست ته حساب هیچ کاریم نکردیم واقعا ن مسافرت ن رستوران گرون هیچی

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
چه شغلی

ازاد عزیزم

خرج خونه بستگی به میزان کدبانو بودن، تعداد اعضای خانواده و مدیریت هزینه ها داره.

3 نفریم 

بچم 1 سالشه 

نمیتونم پس انداز کنم اصلا و دقیقا هیچ کار مشخص گرونی هم انجام نمیدیم فوقش هفته ای دو بار از بیرون غذا بگیریم 

بستگی بع تعداد بچه ها داره 

من بودم وام برمی‌داشتم  تا یکیشون قسط بده 

۳۰ تا ۴۰  ۴ نفر اوکیه باقیش پس انداز 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
3 نفریم بچم 1 سالشه نمیتونم پس انداز کنم اصلا و دقیقا هیچ کار مشخص گرونی هم انجام نمیدیم فوقش هفته ا ...

پول اگر که براش برنامه و مدیریت نباشه خرج میشه، البته یچیزای دیگم تو برکت مال تاثیر داره.

الان خرج شما، خرج سه تا خانواده هست ، خیلیا با درآمد کارمندی و ... زندگی میکنن. 

دختر دهه شصتی 🩷 👸🏻