2777
2789

یسری چیزارو که شما میپسندین بقیه نمیپسندن  همون روال و دستوری اصلی همه چیو برید دیشب مهمونی بودیم 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ خانمه داخل سالاد شیرازی سیرو‌ماست زده بود اصرارم داشت بخورید هی میگفت من ی غلطی کردم با قاشق تمیز یزره برداشتم کلید کرده بود تا ته بخور مزه سگ میداد  میگفت حیفه قاشق زدی نمونه  داخل ماکارونی هرچی ته یخچال بود ریخته بود  از باقالیو بقیه موارد یعنی رسما اسهال در کمین بود خداروشکر رژیمم بهانه کردم نخوردم ادم واسه خوردن جایی نمیره منتها وقتی دعوت میکنید ما ب پلو خالی با اب راضی هستیم تا ایده های نوین

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😂😂😂اسهال در کمین است ،خیلی باحال گفتی ،کاملا موافقم

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
اه اه ، مهمونی که جای شکوفایی استعدادهای یخچالی نیست که ، یعنی خودشم مزه نکرده

خودشون با ولع میخوردن خانمه هی میگفت همسایمون یادم داده مزه اش عالیه 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

خیییییلی موافقم باهات منم چند مورد دور و برم هستن که ایده های جدید به خرج میدن ولی نتیجه افتضاح میشه جوری که به زوووور باید بخوری تازه خیلیم افتخار میکنه که ایده جدید داره

خیییییلی موافقم باهات منم چند مورد دور و برم هستن که ایده های جدید به خرج میدن ولی نتیجه افتضاح میشه ...

اصلا‌ حالم بد شد 😂🤦🏼‍♀️ بخدا بوی ماکارونی هنوز تو دماغمه اورده بود باقالی ریخته بود توش اخه لعنتی باقالی نخود فرنگی و لوبیا سبز دیده بودم ولی باقالی نه

دقیقا . بعضیا تو الویه سیر میزنن . سالاد ماکارونی و با سس نصف ماست درست میکنن و ... بابا آدم حالش به ...

طرف خودش اشکال نداره من مهمون داشته باشم رسپی غذاهارو‌دقیقا عین دستور اصلی درست میکنم شاید یکی با ذائقه من خوشش نیاد وای دیشب اصلا قیافه بقیه سر سفره دیدن داشت😂😂😂😂😂😂 میزبان عمه‌شوهرم بود خواهرشوهرمم هی داشت میگفت دستت درد نکنه خوشمزه شده ولی ما عصر کیک خوردیم یعنی یادم میوفته منفجر میشم

اصلا‌ حالم بد شد 😂🤦🏼‍♀️ بخدا بوی ماکارونی هنوز تو دماغمه اورده بود باقالی ریخته بود توش اخه لعنتی ...

ای خدااااا تصورشم برام حال بهم زنه،من هفته پیش یه جا دعوت بودم یه واسه سالاد هویج و کلم رو با سس قاطی کرده بود که خود منم این کارو میکنم خوش مزه میشه ولی اون توش خیار شور ریخته بود یعنی مزش افتضاح شده بود ،منه احمق یه پیاله کشیدم نمیدونستم مزش اینجوریه یعنی داشتم بالا می آوردم خیلی بد بود ،خورش کرفسش هم پرررررر از لوبیای چشم بلبلی بود اینقد غلیظ بود که دریغ از یه ذره آب خورش یعنی ملاقه میزدی فقط لوبیا میومد بالا

مادرشوهر منم زیاد از این ابتکارا به خرج میده سالاداش که اصلا قابل خوردن نیست تو خورشتاشم ادویه قر و قاطی از نعنا بگیر تا دشک بره،تو رشته سیر سبز میریزه اونم زیاد حال آدم بهم میخوره ،وای مایونزی که واسه سالاد درست میکنه افتضاح ببین خیارسبز مونده تو بخچالو که مزه عن میده کلا هرچی مونده هست تصور کن مایونزاش این مزه ایه،کلم پلوش اوق وای فکرشم حالمو بهم میزنه،... از خودشم تعریف میکنه😑🚶🏼‍♀️