2777
2789
عنوان

نفری یدونه خاک بر سرت به من بگید بلکه ادم شم

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 61 پست
می ترسم خراب شن یا نتونم بعدا بخرم

خب لباس واسه خراب شدنه شریک عمر آدم که نیس، وقتی استفاده نکنی لذتی ازش نمیبری چه ارزشی داره داشتنش

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عه عزیزم 😂😂اخر که خراب میشن بپوش بابا به خدا زندگی ارزش نداره 😅 وخراب شدن دوباره میخری

ببین انگار افسردگی دارم 

قبلا اونقدر غر میزدم انگار با خودم سر جنگ داشتم شوهرمو چک می کردم ولی از هفته پیش انگار یه صلح درونی دارم

من تمیزم همیشه هر روز دوش می گیرم بادی اسپلش میزنم ولی لباس تو خونه هام قدیمی ه باید بخرم لباس بیرون ...

خیلیم عالی

پس بخر عزیزم.حتی اگر‌میدونی بهترین شوهر دنیا رو داری که بقول برخی با گونی هم دوستت داره بازم تو بهترینا رو بپوش

برای خودت ارزش قائل باش♥️

خیلیم عالیپس بخر عزیزم.حتی اگر‌میدونی بهترین شوهر دنیا رو داری که بقول برخی با گونی هم دوستت داره با ...

نه شوهرم از اونا هیت که خودش عالی می پوشه گرون ترین ها 

اگه خواهرش هم تیپ بزنه‌که اکثرا میزنه خیلی دور برش می چرخه احترام میذاره

عقل نداری بخدا مثل خواهرت دلسوزانه میگمالان نپوشی فردا یکی دیگه میپوشهالان نخوری فردا یکی دیگه به جا ...

حالا خوبه طلاق گرفت ما فامیلامون یک عمر از خوشی خرج ‌خورد و خوراک زد کار خونه میاورد خونه دوبلکس ساخت طلا گرفت پول جمع کرد بعد مدت کوتاهی تصادف کرد فوت شد شوهرش بخاطر بچه هاش دوباره زن گرفت هرچی اون کاشت یکی دیگه درو کرد

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
ببین انگار افسردگی دارم قبلا اونقدر غر میزدم انگار با خودم سر جنگ داشتم شوهرمو چک می کردم ولی از هفت ...

گاهی ههمون تو اینطور شرایطی قرار میگیرم 

به خودت برس مدیتیشن کن 

لباس جدید وزیبا بپوش 

حالتو خوب کن 

افسردگی خیلیی بده اگه بگیری  یعنی نابود میشی من دیدم با چشه خودم کسایی رو 

حواست باشه عزیزم

ببین انگار افسردگی دارم قبلا اونقدر غر میزدم انگار با خودم سر جنگ داشتم شوهرمو چک می کردم ولی از هفت ...

منم یه ماه پیش سرم به سنگ خورد 

وقتی که فهمیدم تو دنیا اولویت خودمم بعد بچه هام بعد شوهرم

من نمونه ی زن فداکار قانع بودم همه میگفتن وای خانوم فلان کس چقدر زن عاقلیه چقدر‌هوای شوهرشو داره ولی چیزی شد که فهمیدم باید اول خودمو دوست داشته باشم

تا تونستم واسه خودم خرید کردم همین دیشبم خرید بودم 

از این به بعد میشم نمونه ی زن ولخرج