2777
2789
عنوان

قراره به خواهرشوهرم ماهیانه مبلغی رو بدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2009 بازدید | 124 پست
میشه سوال منم جواب ردی

سوالتون چی بود گلم

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺

به من ک ثابت شده اول فکر سرمایه و اینده زندگی خودم و بچم باشم. با این اوضاع تورم مملکت چشم بهم بزنی میبینی باختی.

اسی مگه کلاس چی میرن بچه هاش ماهیانه ۵ تومن؟

من بعد باید از هزینه های اضافی شون بزنن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه زوج مهربونی❄️✨

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن❌ کالیگولا شده یه هیولا ❄️Anyone who hurts the monster will have to pay a price ❄️مراقب خودت باشه تو تنها تکه باقی مانده از منی  🪽 این نیز بگذرد غصه نخور✨ خدا رو از یاد نبر✨

یهوچیزی شوهرش دیگه خیلی کاری ازش برنمیاد 

؟؟؟

برام دعا کنیدبه عشقمبرسم 😂 امضام مال خیلی وقت پیشه   بیایید بجای دعا برای رسیدن ب فردی ک نمیدونم آینده باهاش چجوربه دعا کنیم  زودتر بره گمشه از قلبمون بیرون 
عزیزم خوبی از وجودته♥️

وظیفتون که نیست از خوبیتونه

انشالله خدا به عمر خودت و همسر و بچه هات برکت بده

روح همسر خواهرشوهرت شاد قطعا دعای خیر اون مرحوم همراه زندگیتونه

باعث افتخاری عزیزم ،،وضع مالی خودتون چطوره وحقوقتون چقدره

قربونت بزم عزیزم♥️ وضعمون نه بده نه خوب متوسط 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺
من بودم پیشنهاد میدادم داداشا هزینه کنن یه شغل برای خواهرشون راه بندازن ماهی گیری یادش بدن ماهی دستش ...

افرین بهت چقدر خوب گفتی

برام دعا کنیدبه عشقمبرسم 😂 امضام مال خیلی وقت پیشه   بیایید بجای دعا برای رسیدن ب فردی ک نمیدونم آینده باهاش چجوربه دعا کنیم  زودتر بره گمشه از قلبمون بیرون 

یه برادرش بهش بده

شما هم حرفی نزنید ک خجالت بکشه 

ب رو خودتون نیاریذ

قبلنا میگفتم نباید مث تو بشم بابا، چون تو خیلی مظلوم بودی، اما الان دقیقا می‌خوام مثل تو زندگی کنم و بمیرم🖤
خوبهخدا برکتش رو میده اونم یتیم شدن بچه هاش دیگه

آره صددرصد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
افرین بهت چقدر خوب گفتی

اخه چیه هر ماه عین گداها صدقه بگیره و بابت هر لقمه نون سرش پایین باشه و شرمنده باشه که‌اگه یه لباش نو تن خودش یا بچش بکنه باید زیر چشم زن داداش ها رد بشه اونم غرور داره آدمه 

بماند همین زن داداش هام گناه دارن نمیشه که هرماه از خرج خودشون و بچه هاشون بزنن بدن به اون 

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 

شوهر من که گذاشته رفته از خونه کاشکی میمیرد چند روز پیش زنگ زدم گفتم هفته دیگه عروسیه روم نمیشه از بابام اینا بگیرم گزاشت یارانه ها ریختن یه چهارصد هم گزاشت روش شد دو تومن آخه شما بگین با دو تومن میتونم برای دو تا بچه لباس بگیرم🥲🥲زنگ زدم به جاریم که بهشون بگه من باهاش کفش بخرم براشون لباس بخرم 

الآنم برای آقا دنبال زنن

تا موقعی که با ما بود کار نمیکرد عنتر مفت خور وقت ازم ایراد می‌گرفت 

الان رفته از باسن جاری دیگه ام یکسره میخوره اون بهشون میگه چکار کنین یا نکنین

وقت برام دعا کنین خدا نشونش بده😭😭