2777
2789

سلام ممنون میشم کمکم کنید و نظر بدید 🙏🙏💝

همسر خواهر شوهرم فوت کردن متاسفانه، وضع مالیشون متوسط رو به بالا بود و همیشه تو رفاه کامل بودن 

الآن بعد از مرگ همسرشون به دلیل از کار افتادگی که داشتن همسرشون فقط حقوق ۱۰ روز رو بیمه میده برا همین مسلماً خرج زندگی رو  سخت میشه پیش برد با اون حقوق.

همسرم و برادرشوهرا با همدیگه تصمیم گرفتن ماهیانه پول بزارن رو همدیگه و به خواهرشوهرم بدن که انشالله تو رفاه کامل بمونن هم خودش و هم بچه هاش.

مادرشوهرمم معمولاً خورد و خوراکشون رو میده همیشه

حالا باتوجه به این چیزهایی که گفتم شما اگر بودین ماهیانه چقدر می‌دادید؟کلا سه تا برادرن مثلاً نفری ۷م بزاریم ماهیانه میشه ۲۱م 

به نظرتون کافیه؟میشه خرج دوتا بچه کوچولو و یه خانوم جوان رو پیش برد؟

یه موضوع دیگه اینکه به نظرتون این موضوع ک قراره ماهیانه پولی رو به خواهرشوهرم بدیم (که صد البته وظیفمونه)رو من به خواهرشوهرم بگم یا همسرم بگه؟

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو چقده خوبی اسی

عزیزم خوبی از وجودته♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺
خدا خیرتون بده.همسرت بگه بهتره

قربونت برم 🌹

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا خیرتون بده ،شما وانمود کنید کلا بی خبر هستید تا ایشون معذب نشه برادرها بهش بگن زنهامون خبر ندارن تا ایشون هم جلو شماها احساس شرمندگی نکنن

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  

خدا انشاالله بیشتر بهتون بده . مبلغی که میدید کافیه چون حقوق ۱۰ روز را دارند و مادرشوهرت هم حمایت می کنه . شوهرت و برادرهاش با خواهرشون در میون بزارند بهتره به هر حال رابطه نزدیکتری دارند 

عزیزم ایشالا ده برابرش برگرده ب روزیتون

بنظرم هر دو با هم باشین و همسرتون بگ موضوع رو،شما هم حضور داشته باشید

💛🍋اگر استارتر تاپیک نیستیـב פּ سوال خاصے نـבاریـב ریپلاے نکنیـב🍋💛  #¾9✨😉#

واسه الان بله شاید ولی بعد ک بزرگتر بشن خوب خرجشون بیشتره خدا ب مال و عمرتون برکت بده و سعی کنید غرورش حفظ بشه مخصوصا ک قبلا هم وضع خوبی داشتن 

لطفا ی صلوات ب نیت صاحب خونه شدن همه مستاجرا. ما هم صاحب خونه بشیم الهی نگاهی ....