2777
2789

الان ۲ ماه هیکنطوری هستش یه بار خوب یه بار بد مشکل قلب کلیه ریه داره،بیمارستان ۲ ماه بستری هستش خواهراش همش میگن میخندن فقط یه کوچولو شوهر من ناراحت ،منم میخولستم برم مژه بذارم مادرم میگم نذار،چیکار کنم شما میگید مامانم‌مبگه بذار ببینیم چی میشه خب شاید باباش تا ۵ ماه دیگه ام همین بود  اینم بگم اینا ترک هستن حرف دربیار

بذار اخه چه ربطی داره دور از جونش فوت که نشده بستری شده همین 

منم بابام چند ماه بیمارستان بود هیچ توقعی از زن داداشام نداشتیم والا چرا فکر میکنی قراره اونا ناراحت بشن

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تواین شرایط درست نیست احتمالا شوهرت ناراحت بشه 

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد

به نظرم مشکلی ندارد بذاره 

سعی کن بی سر صدا باشی 

و خیلی هم بلند نذار

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

بزاری یا نزاری چی میشه🫤

چیکار ب خواهراش داری؟

اگه حرف کسی مهمه و البته میدونی همسرت ناراحت میشه خب نذار😐ولی اگه میدونی نه اوکیه و کسی چیزی نمیگه بزار

او،قندِ روزهایِ تلخِ مَـن است...!❤️✨

مژه چکار داره به حال اون. من دیدم طرف میمیره دور از جون پدرشوهرت بقیه میرن دنبال این کارا تو مراسما خوشگل باشن. به شوهرت بگو دلم مژه میخاد بذار اون بگه برو که حرفی توش نباشه

حالم از مدل صحبت کردنت بهم خود ترک هستن و حرف دربیار ...حد خودتونو بدونید لطفا پای قوم وسط کشیدنتون چیه..باافتخار ترکم

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀

عزیزم به رسم و رسوم و فرهنگ جایی که هستی رفتار کن 

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞

مژه نذاری ایشون خوب میشه؟تاثیری توحال این طفلک نداره کارخودتو بکن ایشونم انشالله خداشفا بده

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟