caqar مدیر استارتر عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 6972 عنوان ینفرو میشناسم کم سن نیستا ولی با هر کسی وارد رابطه میشه طرف هر چی بگه باور میکنه 119 بازدید | 16 پست سلاممثلا طرف بهش بگه تو با همه فرق داری باور میکنه من موندم چرا بعضی دخترا اینطوری شدن؟ هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم امروز | 10:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
black_snowy عضویت: 1403/07/24 تعداد پست: 2526 اسکله مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند
caqar مدیر استارتر عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 6972 اسکله ببین مثلا طرفش از نظر ظاهری و ....خوبه ها ولی دلیل نشده چون طرف ظاهرش و رفتارش خوبه گول بخوریم که هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
caqar مدیر استارتر عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 6972 اینجوری بودن جان؟ هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
آرام۱۲۳۴۵ عضویت: 1401/11/05 تعداد پست: 405 هم کم عقله و هم بی حیا مگر میشه که مدام وارد رابطه شد و اون نشد یکی دیگهعجب
caqar مدیر استارتر عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 6972 چرا بعضی دختراواقعا اسکولناسکول اسکول بعد جالب اینه هر چی که پسرا بهش میگن رو باور میکنه و پزشو میده هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
dina__27 عضویت: 1399/03/04 تعداد پست: 7147 مشکل هیچوقت تقصیر دختر نیست ایشون نیاز عاطفی دارن و طبیعیه
فاطمه_هستم_۲۰ عضویت: 1402/01/13 تعداد پست: 1597 بعد جالب اینه هر چی که پسرا بهش میگن رو باور میکنه و پزشو میده اینا واقعا کم عقلنوقتی میفهمن که شدن ابزار دست پسرا
dina__27 عضویت: 1399/03/04 تعداد پست: 7147 هم کم عقله و هم بی حیا مگر میشه که مدام وارد رابطه شد و اون نشد یکی دیگهعجب من یکیو میشناس اینجوری هست الان با بهترین شخص ازدواج کرد
caqar مدیر استارتر عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 6972 هم کم عقله و هم بی حیا مگر میشه که مدام وارد رابطه شد و اون نشد یکی دیگهعجب فقط از این حرصم میگیره ادعای پاکی و نجابتش میشه هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
caqar مدیر استارتر عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 6972 من یکیو میشناس اینجوری هست الان با بهترین شخص ازدواج کرد یعنی باید اینجوری باشیم تا بهترین شخص وارد زندگیمون بشه؟ هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
dina__27 عضویت: 1399/03/04 تعداد پست: 7147 یعنی باید اینجوری باشیم تا بهترین شخص وارد زندگیمون بشه؟ نه ولی قبول کن اینا شانس دارن. گشته خوبشو برداشته