2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من میخواستم برم ببینم کسی برام دعا نگرفته آخی یه مدت اصلا حالم نرمال نیست شمامیگین چرا نریم پیش اینا ...

خداروشکر که نرفتی 

اینا اجنه رو وارد زندگیت میکنن و۹۹درصدشون کارشون درست نیست

اگر خواستی بفهمی برات دعا گرفتن فقط از یه حاج آقایی هست به اسم عرفان سهرابی اون خوبه یکی دیگه هم هست آقای حسن زاده تو سایت آیت الله جاودان میتونی شمارش رو پیدا کنی از طریق اینا متوجه شو و اصلا ابدا سمت دعا نویس نرو

منم یادش بخیر ۱۸ سالم بود عین تو شوهر میخواستم ولی خب ۲۲ سالگی ازدواج کردم راحت شدم تازه من پامم معل ...

من ۲۵ سالم حتی یه خاستگارم ندارم

اقایونی که تو نی نی سایتن همونایین که تو عروسیا میان قسمت زنونه چشم چرونی مگن همه چی هست کم و کسری ندارین؟😂

فقط صبر کنید و بسپرید به خدا

خدا از قبل تایم و زمان ازدواجتون و همسرتون رو تعیین کرده 

این بی تابی ها فقط خودتون رو از پا در میاره

همونطور که ما در انتخاب پدر و مادرمون نقشی نداشتیم و از قبل خدا برای ما تعیین کرده بود از چه زن و مردی زاییده بشیم بچه ی هم که از ما به وجود میاد خداوند از قبل پدر و مادر و زمان تولدش رو مشخص کرد 

پدر و مادر بچه شما که شما و همسر آینده تون هستید باید سر تایمی که خدا در نظر گرفته در مسیر هم قرار بگیرید و با شخصی که خدا به عنوان پدر اون فرزند در نظر گرفته

من ۲۵ سالم حتی یه خاستگارم ندارم

منم تا ۲۲ سالگی نداشتم.

اما یهو پسر عموم و داداشه دوستم و پسرعمم همزمان در طول یکماه اومدن خاستگاریم.

راستی من دوتا دوست پسرم داشتم گ بشدت عاشقن بودن ولی بابام نمیذاشت باهاشون ازدواج کنم.

خلاصه زن پسر عمه شدم

خداروشکر که نرفتی اینا اجنه رو وارد زندگیت میکنن و۹۹درصدشون کارشون درست نیستاگر خواستی بفهمی برات دع ...

این افرادی که نام بردین کی هستن؟دعانویس نیستن دیگه درسته؟ شما نشونه یاشماره ای ندارین؟:

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

منم تا ۲۲ سالگی نداشتم.اما یهو پسر عموم و داداشه دوستم و پسرعمم همزمان در طول یکماه اومدن خاستگاریم. ...

ما ک پسرای فامیلمون کوچیک تر از منن اون چند تایی ام ک هستن بیکارو بی عار ب درد نمیخورن دوست پسرم که ندارم هعییییی

اقایونی که تو نی نی سایتن همونایین که تو عروسیا میان قسمت زنونه چشم چرونی مگن همه چی هست کم و کسری ندارین؟😂

این افرادی که نام بردین کی هستن؟دعانویس نیستن دیگه درسته؟ شما نشونه یاشماره ای ندارین؟:

نه بابا دعا نویس نیستن ماورای رحمانی کار میکنن و حجت الاسلامن فکر کنم هردوشون و دقیق مطمئن نیستم 

خودت میتونی سرچ کنی تو نت پیداشون کنی

منم ۲۱ مجرد 😔دوستام دارن ازدواج میکنن

تو دیگه بیشتر مسخره ای مگه ۲۱ سن زیادیه 😐😐😂

بچه سالی که 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

نه بابا دعا نویس نیستن ماورای رحمانی کار میکنن و حجت الاسلامن فکر کنم هردوشون و دقیق مطمئن نیستم خود ...

ممنونم ازراهنمایی ات ‌‌‌‌‌میگم اینایی که میرن برای یکی دعامیگیرن اذیتش کنن بعد خودشون اذیت نمیشن اونامجازات نمیشن؟ 

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔