2777
2789
عنوان

رابطه در دوران عقد

458 بازدید | 31 پست

سلام بچه ها من تو دوران عقدم ولی دقیقا یک هفته پیش با شوهرم رابطه کامل داشتیم ، فقط همون روز محافظت نشده بود و بعد از اون کلا با جلوگیری بوده رابطه هامون 

از اون روز به بعد من یه مقدار سوزش و تکرر ادرار داشتم که گفتم شاید عفونت ادراری باشه و دارو خوردم و بهتر شدم  

حالا دیشب رو لباس زیرم متوجه خون شدم در حالی که یک هفته به پریودم مونده و خونریزی خیلی کم بود و بعدش قطع شد 

بنظرتون این لکه بینی بخاطر چیه ، یعنی ممکنه تو اوایل بارداری باشم دارم از استرس میمیرم 

تو رابطه اولمون هم خیلی عذر میخوام که اینو میگم ولی داخل نریخت اما یه شکی که دارم اینه وقتی خودشو ازم جدا کرد آلتش خوابیده بود یعنی ممکنه بدون اینکه متوجه بشیم این اتفاق افتاده باشه 😑🤦🏻‍♀️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فعلا زود نیست بخوام بزارم ؟

خوب یه هفته دیگه صبر کن بزار 

ولی بعید میدونم باردار شدی اخه نریخ.. توش 

ولی خب احتمالم داره 

ولی خب عزیزم چون اولین بار بوده رابطه کامل داشتی 

ممکنه براهمون بوده باشه این لکه بینی 

احتمال بارداری با پیش آ ب هام هست 

من همینطوری باردارشدم

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد