2777
2789
عنوان

کادو روز مادر چی خریدین

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 44 پست
واسه مادرشوهراتون چی خریدین؟

اتفاقا الان همکارم داشت باهام صحبت میکرد درموردش..بستگی به نوع مادرشوهر داره..اخه مادرشوهر انواع داره

مادرشوهره همکارم  یا کادو نمیده بهش یا هر وقت براش کادو اورده اشغال و بی کاربرد اورده...چون با مشورت دخترش و کرم درونی ای که دارن کلا میگن برای عروسمون باید اشغالی بخریم که خیر و کاربرد نداره..

الانم داشتیم باهم انواع اشغالای بی کاربرد رو نام میبردیم که یکیشو براش بخره...ان شاالله که مبارکش باشه

قاشق نشسته

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامان من سخت پسنده نمیشه هدیه اکسسوری و پوشاک و..براش خرید

اما عاشق‌گله براش یه دسته گل یا باکس کوچولو گل میگیرم

💛🍋اگر استارتر تاپیک نیستیـב פּ سوال خاصے نـבاریـב ریپلاے نکنیـב🍋💛  #¾9✨😉#

سلام زیبا خووووبی؟؟؟؟خوشی؟چطور پیش میره کارا؟ راضی ایشالا؟مرسی عزیزم انشالله خوشش بیاد

قربونت عزیزدلم ؛ خودت چطوری قشنگم ❤️

خداروشکر همه چی عالی😁 

چند روز پیش هم بودیم حالا سرما خوردیم😄

بگو ماهم بخریم 😂

یه سری ظرف سرامیکی هست جدیدا اومده اصلا معلوم نیست جای چی هست..بعد رنگاشونم انقد پرت و پلا و یه جوریه که با هیچ ظرفی ست نمیشه..این یکیش بود

یه سری روسری شالی ها هست که یه کم زبره سر میکنی گردنت و گوشات میخاره..جنسش یه جوریه...از این رزهای توی شیشه هم هست..

قاشق نشسته
بگو ماهم بخریم 😂

یه سری از این ظرفهای کیک هم هست پایه فلزیه رنگ پایه هاش و لعابش زود میریزه و حالت زنگ زدگی پیدا میکنه..ظروف بلوری نازک که زود لب پر میشه

قاشق نشسته