2777
2789
عنوان

این همه دختراتونو محدود میکنین ب چی میخواین برسین😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 60 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

در مورد دانشگاه کاملا درست میگیبهترین و امن ترین راه برای اینکه دخترا از زیر کنترل خانواده دربیان ای ...

اره اشتباه کردم 

گفتم خودم میتونم کم کم درستشون کنم

ولی اعصابم داره داغون میشه، 

خیلی زشته این حرفیعنی هرکس محدود بوده و حالا دانشگاه یه شهر دیگه زده گشنه جنس مخالفه؟متاسفم واقعا

دنبال زیر بغل مار هستی. متاسف باش. برام مهم نیس. خودم تو محیطشم. و دارم رفتارشون رو میبینم. حالا تو اون متنی ک نوشتم، یه "بعضیا" رو یادم رفت اضاف کنم. چون دوماهی میشه نیومدم سایت. و یادم رفته بود ایتجا پر از ادماییه ک به هر بهونه‌ای میان خودشونو خالی میکنن

..
گفتی ظهر نمیتونی بری ولی شب و صب میتونی اصلا متوجه نشدم

ببین من همیشه تایم صبح و شب میرم بیرون

این دفعه یه اتفاقی افتاد ک قرار شد تایم ظهر بریم

حالا چون هیچ وقت ظهر نمی‌رفتم بیرون، شروع کرد ب گیر دادن و شکاکی کردن 

واقعا خوبه خودشون احساس خجالت ندارن 

یک دختر ۲۱ ساله رو کنترل میکنن!!!

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

دنبال زیر بغل مار هستی. متاسف باش. برام مهم نیس. خودم تو محیطشم. و دارم رفتارشون رو میبینم. حالا تو ...

آره حدس می زدم خودت توی همین محیطی

چون وقتی رفتم یه شهر دیگه دانشگاه آدمایی که خودشون توی محیطش بودن بیشتر بهم مشکوک بودن

عشق پزشکیم🫀 می‌شه با قلب مهربونت یه آرزوی قشنگ مهمونم کنی؟ 🥹 

ببین من همیشه تایم صبح و شب میرم بیروناین دفعه یه اتفاقی افتاد ک قرار شد تایم ظهر بریمحالا چون هیچ و ...

وا عجب مادری

معمولا خانواده ها به صب و شب گیر میدن مامان تو برعکسه

ظهر حداقل هوا تاریک نیس ۱۰ شب اون بیرون خطرناکتره😐