2777
2789
عنوان

خواهرانه میگم تو نینی سایت دنبال ازدواج نگردید

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 46 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره😭😭تعادل ندارهاگه داشت که نمیومد این همه تاپیک بزنهبرو ببین تو این دو هفته هم که با من بوده چقدر ...

من تاپیکو که خوندم متوجه شدم یه مشکل روان ای داره 

اینجور آدما دچار وابستگی بیش از حد میشن 

هیچوقت به این افراد نزدیک نشو

برگشت به آزادی🕊

اقا جالبه من خوشگلمپروفایلما دید گفت خوشم اومده ازتحالا من بازم حواسم بودهمش چی الان پوشیدیتنت چیهعک ...

چرا ب مینی یار نمیگی تعلیق کنه بعدم بگو ازش شکایت میکنی

خطتت رو عوض کن

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
خاک برسرمریضش کنم اصلاناراحت نباش عزیزم یه بیمارروانی بوده

وای حالم بده

اصلا هر بار اومدم تموم کنم

گفتم بابا ده روزه

تو چطوری تو ده روز شناخت پیدا میکنی

چطوری تو ده روز شروع کردی ابراز علاقه

منم اول فکر نرماله گفتم من دوست دارم. حالا که کسی باهات نیست و به قول خودت همه دخترا باهات کات کردن باهات میمونم

بعد دیدم بابا یارو دیوانست

اگه عاقل بود که پیگیر یه رابطه دو هفته ی نمیشد

فحشی نیست که بهم نداده باشی

هر چی از دهنش دراومد بع مادر و پدرم گفت

وای حالم بدهاصلا هر بار اومدم تموم کنمگفتم بابا ده روزهتو چطوری تو ده روز شناخت پیدا میکنیچطوری تو د ...

ببین فحش دادن جرمه ضربه شلاق داره اگه میتونی وبرات دردسرنمیشه میتونی ازش شکایت کنی

اره😭😭تعادل ندارهاگه داشت که نمیومد این همه تاپیک بزنهبرو ببین تو این دو هفته هم که با من بوده چقدر ...

اشکال نداره عزیزم عوضش تجربه شد برات...توروخداااا با هرکسی چت نکنین یا رابطه برقرار نکنین ممکنه روانی باشه یه بلایی سرتون بیاره یا با آبروتون بازی کنه یا اگه بخواین کات کنین تهدید کنه همین روانیان که اسید میپاشن رو طرف یا طرفو میکشن اینا خیلی خطرناکن اصلا حرف حالیشون نیس چون یه تخته اشون کمه...من قبلا که مجرد بودم به همچین مردایی بر خوردم خداروشکر از شرشون خلاص شدم

نی نی یار میگه مقصر خودشونن فک کنم جفت نفر و تعلیق کنن

تاپیک زرن راجب بقیه ممنوعه و تعلیق میشه

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️)