2777
2789

من خیلی عاشق کار کردن هستم 

برای آزمون استخدامی خوندم قبول نشدم خیلی تو روحیه ام تأثیر بدی گذاشت 

ولی تایمی که درس می‌خوندم هدف داشتم اصلا به حرفهای چرت و پرت دیگران اهمیت نمیدادم احساس میکنم روزم خیلی مفید و هدف مند بود 

من آرزومه به اون شغلی که میخام برسم 

الان. دوباره شروع کردم به خوندن 

اصلا به چرت و پرت های بقیه فکر نمیکنم 

ولی میگم ای کاش ای کاش ای کاش که این بار نتیجه هام نتیجه بده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اون خانم که تاپیک زد تا ۱۲ ظهر می خوابه و خانمای شاغل رو‌مسخره می کرد و فکر می کرد کار مفید رو خودش داره می کنه و بقیه مشکل دارن که دارن تلاش می کنن رو درس عبرت کن برای خودت و بشین و برنامه ریزی کن و تمام تلاشتو بکن که به اهدافت برسی 🤚

وزن فروردین  83 ،،،ولی شروع رژیم با وزن 80.900، در تاریخ ۱۴۰۲/06/25، وزن فعلی 71.300، هدف بعدی 70کیلو، هدف نهایی 67کیلو 
دوست دارم آزمون استخدامی دبیری قبول بشم

ایشالا که قبولی امسال تلاشتو بکن اصلا به حرفای اینجا توجهی نکن

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... به یه جایی از زندگی رسیدم که فرمایش همتون متینه🤦‍♀️