2777
2789

با تور همین حدودا در میاد دیگه تازه اگه از طرف ارگان خاصی با تخفیف بخوای بری خیلی کمتر درمیاد مثلا پارسال برا وکلا یه تور اروپا گذاشته بودن ۲۰ میل من نرفتم البته ولی واقعا خیلی به صرفه بود

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... به یه جایی از زندگی رسیدم که فرمایش همتون متینه🤦‍♀️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره داداشم رفت همین دوسه هفته پیش پول ویزا رو از دبی براش فرستادن با کشتی رفت فک کنم شد بیست و خورده ...

چه خوبببب😍

اگه اینطور باشه یه خونواده ۴نفره با ۱۰۰تومن میتونه بره

جوابا خنده داره - اسی عزیز اگه از طرف کشور مقصد کسیو داشته باشی که ویزای کاری یا شهروندی اون کشوو داشته باشه دعوتنامه بفرسته هزینه اش خیلی کمتره فقط هزینه هواپیمات ، اگه بخای با تور بری برای 5 روز کشور تاپ اروپایی چیزی حدود 300 تومن میشه

اینقدر دلم میخواد یچیزی بگم😁

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

والا من فک میکنم هزینش میلیاردیع این کاربر اینطوری گفت تعجب کردم

میلیاردی نیست ولی ۸۰ میلیون هم نیست

برادر من همین یک ماه پیش رفت فرانسه دو هفته پاریس بود یک هفته پرتغال بود هزینه ش به میلیارد نرسید

تازه کلی هم خرید کرد با چمدون خالی رفت با اضافه بار برگشت

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم
میلیاردی نیست ولی ۸۰ میلیون هم نیستبرادر من همین یک ماه پیش رفت فرانسه دو هفته پاریس بود یک هفته پرت ...

والا انقد گرونی شده آدم چشمش میترسم 

اونروز یه کاربری میگفت کیش بخوای بری ۱۰۰تومن هزینت میشه