2777
2789

دیشب خونه مادر شوهرم من بیرون بودم و شوهرم نمی‌دونست صداشو میشنوم

آبجیش می‌گفت امروز ظهر فلان غذارو درست کردم همونجوری که تو خیلی دوس داری کاش بودی و این فرصتا پیش نمیاد و هیچکی به پای من نمیرسه تو درست کردن فلان غذا و....

همسرم گفت خانومم هم  این غذارو چون میدونه دوس دارم بارها برام درست کرده و به نظر خودم بهترین غذا و دست‌پختی ک خوردم واسه اونه

(اینم بگم من فقط 2بار درست کردم اون غذارو که یه بارشم گند زدم 😂بار دوم خوب شد) 

نمیدونم چرا اینقد خوشحال شدم 😂😁

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مردا اگ بدونن با این کارشون چ جونی ب زنا میدن 🥺زندگی براجفتشون بهشت میشه

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀

خیلی با شعوره. قدرشو بدون. منم خواهر شوهرم گفت فلان غذا رو که درست کرده بودی خیلی خوشمزه بود، شوهرم گفت گرسنت بوده وگرنه مثل مامان درست کرده بود که. فقط برا اینکه نکنههههههه مادرش ناراحت شه. آقا من حلال نمی کنم