2777
2789
عنوان

دارن واسم یلدایی عروس میارن🥺🤕

300 بازدید | 26 پست

خاله پدر شوهرم دو هفته پیش فوت کرد 

خانواده شوهرم نمی‌تونستن بیان چون خونه خودشون رفت آمد بود 

منو همسرم تقدیم و دوتا شهر دیگه نزدیک ۲۰ روزه همون ندیدیم 😑😬

قرار بود یلدا بیاد پیشم 

هرچی گفتم گفت چشم 😍🥺

گفتم بیا دنبالم من میام اونجا گفت هر وقت میخوای بگو میام دنبالت 

گفتم نه تو بیا گفت چشم 

دیدم خانواده میگن رشته اونا باید بیان تو میخوای بری رسمه یلدایی بیارن و... 😂

دوباره به شوهرم گفتم نه تو باید مامانت اینا رو بیاری 

رفته بود بحث کرده بود با باباش که بالای بریم تازه عروسه دورش باشیم بخاطر من دورش بگردم خودش ب ابراتیش زد خانوادش راضی کنه بیان 

رفتن واسم خرید طلا و تدارکات یلدایی آوردن 

باباش قهر کرده بود من نمیام 

بخاطر همین شوهرم گفت آماده باش شب توهم همراهمون برگرد چند روز پیشمون باش 

حالا دیشب پیام داده بابامم راضی شده بیاد 

دیگه تو ماشین جا ندارن من برم 😐😂

پدرشوهرمم ماشین ندارم 

شوهرمم برا اینکه برسونتشون مجبوره برگرده 

خیلی ناراحتم 😬🥺

می‌دونم خودم گفتم بیارسون اما دلمم میخواست باهاشون برگردم 

می‌دونمم اگر برگرده فردا پسفرداش مجبوره یا خودش بیاد بمونه یا بیاد دنبالم 

خدایی خوب خانواده ای نصیبم شده منو دوست دارن احترامم دارن همسرم  همیشه بهم محبت می‌کنه بخاطرم با خانوادش بگو‌ مگو‌کرد که زن من واجبه باید بریم دیدنش 

و... رفته کلی خرید کرده

اما نمی‌دونم دلم گرفته چرا 🙁

برای خوشبخت شدن باید خود آگاه شد 🌱 عاشق زندگی میشم وقتی پیامای رضایت بخشتونو از مشاوره میبینم😍ابرای وقت مشاوره درخواست بدید و منتظر پاسخگویی باشید ☁️😇 یه روانشناس که عاشق کمک به ادماست و در تلاشه حال خوب و آگاهی و نور رو سراسر دنیا پخش کنه🥲 پوست انداختم تا به اینجا رسیدم 😉❤️

خاله فوت شده تو این موقعیت شما گفتین نه باید بیاید برام یلدایی هک بیارید که اونم بره با خانوادش تو این موقعیت دعوا کنه 😂😂 خداروشکر خانواده خوب نصیبت شده ولی یه جوری رفتار نکنید که دیوانه بشن از دستتون 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خدارو شکر...

عزیزم چند سالته؟

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

خداروشکر عزیزم.

عشقتون پایدار.

خوشبخت ترین باشید.

همیشه همدیگرو و شرایط همو درک کنید.

بهتون خوش بگذره عزیزم.

💞 انقضای دوست داشتنت پایان جان من است پایبندم تا پای جان به تمامت 💞
خاله فوت شده تو این موقعیت شما گفتین نه باید بیاید برام یلدایی هک بیارید که اونم بره با خانوادش تو ا ...

من اصراری نکرده که خانوادت بیان 

گفتم اینجا رسمه یلدایی بیارن حالا مامانا اینا نمیتونن اشکال نداره 

همین ک فهمید ما ریم داریم نمی‌خواست من جلو اقوامم سرم هم باشه خودش رفت باهاشون صحبت کرد که من دارم میام هر کی اومد اومد نیومدم بدرک 

برای خوشبخت شدن باید خود آگاه شد 🌱 عاشق زندگی میشم وقتی پیامای رضایت بخشتونو از مشاوره میبینم😍ابرای وقت مشاوره درخواست بدید و منتظر پاسخگویی باشید ☁️😇 یه روانشناس که عاشق کمک به ادماست و در تلاشه حال خوب و آگاهی و نور رو سراسر دنیا پخش کنه🥲 پوست انداختم تا به اینجا رسیدم 😉❤️

پدرشوهرت با اتوبوسی هواپیمایی چیزی برگرده شما باهاشون برو یا خودت یه بلیط بگیر برو 

کار سختی نیست 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
خوب بنده خدا پدرشوهرت عزادار بوده، چرا مجبورشون کردی؟؟؟؟؟؟؟؟

نه بابا عزادارم نیستن خاله پدر شوهرم ۱۰۰ سالش بود خودشون فردای تدفین رفتن آرایشگاه و... میگن خوب شد مرد راحت شد مریض بود

خاله فوت شده تو این موقعیت شما گفتین نه باید بیاید برام یلدایی هک بیارید که اونم بره با خانوادش تو ا ...

طرف با دعوا پدر و مادرشو راضی کرد میگه خوب خانواده ای گیرم افتاده😐😐😐😐😁

کاربر فزوعیخوقاق و آلبالو_خانوم_زرنگ کاربرهای فیک و دروغگو هستن لطفا وقت با ارزش خودتونو صرف تاپیک های این کاربرها نکنید….با تشکر

خاله پدر داماد لابد ۱۲۰ سالش بوده🤣ادم واس چیزی زیاد چونه بزنه باز به دستشم بیاره زیاد لذت بخش نیس

من خودم به شوهرم کلامی حرف نزدم بگم ناراحتم و.. اتفاقا از اومدن خانوادش 

خوشحالم اما خب خیلیه بعد ۲۰ روز همسرت چند ساعت ببینی و باز از هم جداشین از این بابت دلم گرفته

من اصراری نکرده که خانوادت بیان گفتم اینجا رسمه یلدایی بیارن حالا مامانا اینا نمیتونن اشکال نداره هم ...

واقعا اینجوری با خانوادش حرف میزنه؟😐

اینو یادت باشه عزیزم مردی که احترام به پدر و مادر و خانوادش بزاره همه جوره زنش هم روی سرش میزاره

اصلا خوشحال نباش به خاطر تو به پدر و مادر خودش توهین میکنه

این نشونه ی خوبی نیست

خوشبخت و عاقبت به خیر باشین انشاالله

کاربر فزوعیخوقاق و آلبالو_خانوم_زرنگ کاربرهای فیک و دروغگو هستن لطفا وقت با ارزش خودتونو صرف تاپیک های این کاربرها نکنید….با تشکر

طرف با دعوا پدر و مادرشو راضی کرد میگه خوب خانواده ای گیرم افتاده😐😐😐😐😁

دعوا نکرد منظورم جلو خامادش سر زنش احترام گذاشت گفت من باید برم هرکدومتونم خواستید بیاد 

خانواده شوهرمم خوب خانواده این چون اگر شرایط داشتن با سر میومدن دیدن عروسشون 

اگرم شوهرم بهشون اصرار کرده چون تو خونه اونا رفت آمده باباش می‌گفت نمیتونم درو ببندم ب روی اقواممون