2777
2789
والا چادر هم سرت کنی حالیش نیست

کاش اصلا چاق نبودیم لاغرها میبینم حسودیم میشه ،یه لباس بخوای بخری باید دوهفته گرفتار باشی بعدشم اونی که سلیقه ات هست اندازه ت نمیشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ژن +عقلمن باسن خوبی داشتم فقط چون شکم اوردم رژیم گرفتم باسن و سینه اب شد شکم موندههههههههههههههدردم ...

وا مگ میشه باسن و سینه اب بشه شکم بمونه؟ احتمالا ژنی شکمتون بزرگه وگرنه چنین چیزی محاله

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
وای بیا عوض کنیم من اصلا دوست ندارم دلم میخاد تخت باشه

منم همیشه میگم و اطافیانم بهم میخندن و میگن قدر نمیدونی ، البته خیلی ضایع و زننده نیستا ولی عاشق اینم تخت باشم راحت لباس بپوشم چون اینجوری معذبم بخصوص جلوی آقایون، در کل مسئله مهمی نیست بخدا. چند ساله مد شده این موضوع

ژن +عقلمن باسن خوبی داشتم فقط چون شکم اوردم رژیم گرفتم باسن و سینه اب شد شکم موندههههههههههههههدردم ...

اینی ک شما میگی پس باسنت بزرگ نبوده من ۸۰ کیلو بودم باسنم بزرگ بود شدم ۶۸ اتفاقا باسن و سینه اب شد بیشتر پس ژنی بزرگ نبوده 

مال شمام نبوده یا شکمتون موندگاره

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

با رژیم شکم اب نمیشه عزیزم باید ورزش مخصوص شکم کنی اب بشه

کاربر قدیمیه از ۹۸ اینجام😇
من همیشه در حال درد کشیددنم خواهر لیزر ارایشگاه باشگاه همشون زایمان یکی دیگ بیارم احتمالا برم ابدوبن ...

اره ترنسفر و انجام بده از تخت بودن درمیاد اما برزیلی نمیشه فقط فرم میگیره من برزیلی دوست داشتم 

منم دوتا سزارین کردم بعد رفتم شکمم زشت و داغون بود الان قشنگ شده

کاربر قدیمی اَم 
اره ترنسفر و انجام بده از تخت بودن درمیاد اما برزیلی نمیشه فقط فرم میگیره من برزیلی دوست داشتم منم د ...

پس بازم خدارو شکر کن چند وقت دیگ فیلر بزن 

تو خونه هم میپوشی؟ خوبه؟ شوهرت متوجه میشه شورته؟ 🤣 منم میخوام برم بخرم برا بعد از ازدواج🤣🤣

وای ن نمیپوشم