2777
2789
تخت خیلی شیک و اصیله از باسن گلابی و حجم دار بدم میاد شبیه دافای سطحی ندیدی واسه ملکه ها تخته

بشرطی ک اسکینی باشی کلا ن اینکه طرف با شکم و پوست شکم ترک خورده باسنم تخت🥴

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تخت خیلی شیک و اصیله از باسن گلابی و حجم دار بدم میاد شبیه دافای سطحی ندیدی واسه ملکه ها تخته

😑مارو دور ننداز 

الان تکلیف منی که هروقت چاق میشم اولین جا پایین تنم پر مبشه چیه؟😑😂💔

من سنی قلبیمه گیزلمیشم🖤💔💚🚶

اگر با ورزش حجم بدیم و بعد یه مدت ورزشو بزار کنار هرچی حجم گرفته،اب میشه؟

کامل ن ولی ۸۰ درصدش برمیگردع اما اون سفتی رو داره کلا با باشگاه نمیشه توقع انچنانی داشت نهایت سفت میشه و فرم میگیره مانتو بپوشی اصلاااا بچشم نمیاد  

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

من ی مدتی باشگاه میرفتم اینقدر باسنم فرم گرفته بود ولش کردم مثل اول شد تازه حس میکنم ابتر شده فقط عمل جواب میده ک هزینه اش رو ندارم 😐

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

بزرگ به درد نمیخوره هرجا میرم مردا دید میزنن

میشینی رو صندلی زیرت خیلی نرمه؟