2777
2789
کاش امثال شما یا یاد بگیرن پای اشتباه وایستن یا طرز صحیح استفاده از لوازم جلوگیری رو بدونن🙃

کاش شما بدونید کسی رود قضاوت نکنید ،دستگاه داشتم زخم گرفتم مجبور شدم بردارم با هزار تا سختی و چند ماه خونریزی چون بچه نمی‌خواستم دستگاه تحمل کردم تا دیگ زخم زیاد شد ،دوماه برداشتم که زخمم خوب بشه و پریود بشم برم باز بذارم ،تنبلی تخمدان هم دارم اما تو همین فاصله با جلوگیری طبیعی و اصلا چیزی نریخته داخل باردار شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی از جواب دادنت ببخشید ک انقد سوال پرسیدم ایشالا خداجاشو برات سبز کنه ی نینی تپل بغلت بگیری

الان باردارم عزیزم بعد اون سقط خدا یه پسر ناز بهم داد حالا هم یه دختر که چند روز دیگه زایمانمه

فکرتو درگیر نکن عزیزم بارداری پوچ رو تو همون دو هفته اول تشخیص میدن 

الان باردارم عزیزم بعد اون سقط خدا یه پسر ناز بهم داد حالا هم یه دختر که چند روز دیگه زایمانمهفکرتو ...

دیروز سونو بودم فقط میگه کیسه اش معلوم و اصلا خودش معلوم نیس

الان باردارم عزیزم بعد اون سقط خدا یه پسر ناز بهم داد حالا هم یه دختر که چند روز دیگه زایمانمهفکرتو ...

اعه😍😍خداروشکر  جفتشون زیر سایه پدر مادرشون بزرگ بشن💝من باامروز میشه ۹روزه تاخیر دارم البته ۳ساله اقدامم برا دومی ..هی میگم نکنه عفونت یا کیسته ک عقب انداختم یا نکنه پوچه..دخترمم هی میگ مامان توروخدا داداش بیار همه ابجی داداس دارن من تنهام

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀
تجربه سقط بارداری پوچ رو داشتم حتی همون ساک خالی برام عزیز بود...و وقتی دفعش کردم کلی زار زدمبعد شما ...

هیچکس هم ندارم ازم نگهداری کنه سر زایمان اولم داغون شدم به خاطر بی کسی و کار خونه چنتا از بخیه هام از داخل بازن

فقط بشین فکر کن ببین شرایط بزرگ کردنش رو داری یانه در آینده میتونی خواسته هاشو برآورده کنی یانه ؟ در ...

با حقوق ده تومن چطوری از وی دوتا بچه برلیان الان دخترم گریه اسباب بازی کنه تو خیابون نمیتونم براش بخرم

من همه تاپیک رو نخوندم فقط بگم 

یکی از نزدیکان همسرم  سقط عمدی کرد یعنی ۲ تا بچه داشت گفت دیگه نمیخام و‌اعصابم‌نمی‌کشه سقط کرد حالا من از هر کی سقط کرده می شنیدم‌که عذاب وجدان میگیرن مریض میشن آه بچه میگیره والا اینکه پولدار تر شد ویلا خرید ماشین عوض کرد

خواستم بگم به عقیده خودتون برمیکرده طرز تفکر تون چی ی باشه

تو رو خدا نکن به خدا وقتی بیاد خودش سهم و روزی خودش را میاره همه چیز براتون جور میشه

منم نمیخواستم و نا شکری کردم 

بچم پر روزی بود تا آمد تونستیم خانه بخریم 

اما به خاطر ناشکری هام تو ۲۰ هفته خدا ازم گرفتش 

بمیرم براش خدا پسرم را موکل کرده بود که بیاد و از قدمش خانه دار بشیم اما من خر نا شکری کردم 

خدا منو ببخشه 

اینو از یه سوخته گوش کن و شیطان را دور کن استغفار کن روی چشم بزارش و به نحو احسنت بزرگش کن

دعا کنید بتونم دوباره بارداربشم و حاملگی بی خطری داشته باشم 

من همه تاپیک رو نخوندم فقط بگم یکی از نزدیکان همسرم سقط عمدی کرد یعنی ۲ تا بچه داشت گفت دیگه نمیخام ...

فقط میگم وقتی نتونی چیزی که میخواد براش بگیری تو این دنیا به جای خوب برسونیش گناه نگه داشتنش