2777
2789
خب آی کیو جون تو روی من ریپ زدی نه استارتر 🗿

بیا برو بیا برو بچه سراغ درس مشقات شیش میزنی

گفتم استارتر بلده جوابم بده تو نخود هر آش نشو😂

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود

بیا برو بیا برو بچه سراغ درس مشقات شیش میزنیگفتم استارتر بلده جوابم بده تو نخود هر آش نشو😂

من خیلی وقته مدرسه نمیرم برعکس شما 

خب تو روی من ریپ می‌زنی برو کامنتت رو بخون 

@niniyar_1    

این مردا رو چرا از سایت جمع نمیکنید اومده همش مزاحم من شده 

دیگه ریپ بزنی جواب نمیدم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من خیلی وقته مدرسه نمیرم برعکس شما خب تو روی من ریپ می‌زنی برو کامنتت رو بخون @niniyar_1 این مردا ر ...

بیا برو چی داری که مزاحمت بشم 

نر خودتی 

@niniyar_1    

@niniyar_2    

@niniyar_3    

@niniyar_5    

به من بی احترامی و تهمت میزنن

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود

معلومه کیه

خفشو دیگه😐😐

من خیلی وقته تو سایتم

از اول هم بهت گفتم که ریپ نزن بچه مدرسه‌ای

خفشو دیگه😐😐من خیلی وقته تو سایتماز اول هم بهت گفتم که ریپ نزن بچه مدرسه‌ای

خودت خفه شو بی تربیت 

@niniyar_1    

@niniyar_3    

چرا اینو جمع نمیکنید 

چرا روی من ریپ میزنه و بی تربیتی میکنه من نمیخوام جوابش رو بدم 

بسه دیگه الان تاپیکش میپره هر دو‌ بسه عجب

بابا اون به من میگه تو مردی

اول اون ریپ زد گفتم ریپ نزن نمیفهمید که

ولی من جدی دوسش داشتم فک کردم اونم همینه

خب ۳۰ سکه حساب کن چقدر میشه اصلا با ده سکه هم اینروزا ازدواج نمیکنن بس گرونیه ب هر حال زود بود گفتن این حرفا باید بزرگترا نظر میدادن راجع این موضوع..

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
بیا کی اول ریپ زد

محترمانه جواب دادم‌ولی متاسفانه یادت ندادن چجوری صحبت کنی

ریپ نزن دیگه جوابت نمیدم 

روز خوش