2777
2789
عنوان

لعنت ب این ویروسا لعنت ب این ویروسااااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 17 پست

قدیما پشت سرهم اینقدر انتی بیوتیک نمیخوردن

بیشتر با داروهای گیاهی و خوراکی بود 

وقتی دارو میخوردن زود اثر میکرد الان با یه عطسه یا سردرد ساده کلی دارو میخوریم واسه همین بدن مقاومت نشون بده

حتما حلیم بلدرچین

کله پاچه مخصوصا پاچه 

اب هویج با به و سیب بهشون بده

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!

سیستم ایمنی بدن رو هم در نظر بگیرید و اینهمه دارو و آنتی بیوتیک وارد بدن نکنید 

همین داروها عامل تضعیف سیستم ایمنی هستن وگرنه که بدن خودش می‌تونه دفاع کنه 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♥️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قدیما پشت سرهم اینقدر انتی بیوتیک نمیخوردنبیشتر با داروهای گیاهی و خوراکی بود وقتی دارو میخوردن زود ...

خواهر دختر من بجز پلو سفید و سیب زمینی سرخ کرده و کوکو سیب زمینی هیچ غذای نمیخوره. حتی نون پنیر نمیخوره. شما میگی کله پاچه؟

وقتی سرما میخوره سیب زمینی و کوکو براش خوب نیس. الان دوهفته اس پلو سفید میخوره صبحانه ناهار شام