2777
2789
عنوان

تلاش نکردن توی جوونیشون

136 بازدید | 10 پست

همه بار زندگی رو انداخت رو دوش مادرم 

زمانی که جوان بودن سریع بازنشسته کردن خودشونو و بار زندگی رو همه رو انداختن رو دوش مادرم ،پدرمو میگم مادرم توی جوونی از طراوت افتاد دچار کسالت شدید شد بخاطر بار سنگین زندگی حالا که بزرگ شدیم میبینم به سختی میوفتن دلم میگیره که چرا تلاش نکرد پدرم توی جوونی چرا زحمت نکشید زیاد چرا طمع پیشرفت نداشت 

هر وقت میخوام بیام زیر بال و پرشون منعم میکنن نمیزارن منم کمکشون باشم توی مباحث اقتصادی 

باید به اجبار و زور بحث و ناراحتی راضیشون کنم که بزارید منم مثلا توی خرید ماشینتون بهتون کمک کنم بزارید منم توی هزینه عمل باشم کنارتون رام نمیدن 

از تاریخ ۱۴۰۳ کاربری ماله من شد این حساب دیگه توسط من اداره میشه نه شخص قبلی ، این حساب فیک منه و اصلی نیست گاهی ممکنه تاپیکا متناقص داشته باشن این بخاطر اینه که به خودم برای خواهرم یا دوستم تاپیک زدم و همه تاپیکا راجب من  و درمورد زندگی من نیست :) یک عدد روح ازدواجی .

عزت نفسم دچار مشکل شده نمیتونم رنجشونو ببینم 

از طرفی لذت نمیبرم با پولم روحم اقناع نمیشه 

از تاریخ ۱۴۰۳ کاربری ماله من شد این حساب دیگه توسط من اداره میشه نه شخص قبلی ، این حساب فیک منه و اصلی نیست گاهی ممکنه تاپیکا متناقص داشته باشن این بخاطر اینه که به خودم برای خواهرم یا دوستم تاپیک زدم و همه تاپیکا راجب من  و درمورد زندگی من نیست :) یک عدد روح ازدواجی .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم همینم درسته پولی ندارم خودمم ولی اکثرا غصه پدر مادرمو میخورم پدر من خودش بلد نیست خرج کردنشو خیل ...

پدر من بلده چون مامانم زیر بال و پرش گرفته امور مالی رو هماهنگن باهم اما چیکار کنم اخه پدر من چرا طمع پول نداری یعنی ببین خانوادگییی اینطوری ان دنبال پول نیستن

اگه وضع مالیت خوبه

تو مناسبتای مختلف سکه پارسیان بخر بهشون هدیه‌ بده

سکه عالیه

خودشون میتونن بفروشن باهاش کاری کنن.

مثلا روز مادر براش ی سکه پارسیان بخر

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
اگه وضع مالیت خوبهتو مناسبتای مختلف سکه پارسیان بخر بهشون هدیه‌ بدهسکه عالیهخودشون میتونن بفروشن باه ...

واسشون طلا میخرم :)

احسنتاما طلا واقعا گرونهسکه پارسیان از دویست هزار تومن هست تا ......

من هر وقت دستم بیاد یه تیکه طلا زینتی میخرم 

سره خریدای گنده هم درسته دلخوری پیش میاد اما خب نادیده میگیرم و دخالت مستقیم میکنم سره مباحث مالی 

کلا باید غافلگیرشون کنی واِلا خبر دارم نمیشم دارن چیکار میکنن و کجا گیر کردن 

من هر وقت دستم بیاد یه تیکه طلا زینتی میخرم سره خریدای گنده هم درسته دلخوری پیش میاد اما خب نادیده م ...

خدا برای هم نگهتون داره

♥️🌸♥️🌸♥️🌸

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
خدا برای هم نگهتون داره♥️🌸♥️🌸♥️🌸

ممنونم :) 

خدا شمارو هم واسه هم نگهداره