2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دو تا سزارین داشتم

بله الحمدلله راضیم

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

دوبار سز کردم هزار مرتبه خدا رو شکر راضیم

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
یه سریا خیلی حالشون بد میشه ادم میترسه یه سریا هم انگار ن انگار که زایمان کردن

تو طبیعی هم همینه

کاملا بستگی به بدن داره 

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

بله به شدت 

درد داشتم ولی اصلا غیر قابل تحمل نبود به هر کی سزارین می‌کنه میگم که حتما پمپ درد بگیرین

خدایا شکرت🙏🏻                                                                                قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)
بله به شدت درد داشتم ولی اصلا غیر قابل تحمل نبود به هر کی سزارین می‌کنه میگم که حتما پمپ درد بگیرین

پمپ درد تاثیری تو شیر دهی نداره اخه میگن باعث میشه بچه منگ خواب الود بشه 

بستگی به بدنت داره ،وتحمل دردت ،من طبیعی دوبار زایمان کردم والا،یه ربع بیشتر درد نکشیدم وبدون بخیه خ ...

خوش ب حالت واقعا خیلی خوبه اینجوری بعضیا خیلی راحت طبیعی زایمان میکنن مامان من ک طفلک کلی درد کشیده اخرم برش خورده بخیه ولی خاله هام راحت زایمان کردن مثل شما 

پمپ درد تاثیری تو شیر دهی نداره اخه میگن باعث میشه بچه منگ خواب الود بشه

من از دکترم پرسیدم گفت نه تاثیری نداره 

ماما های اونجا هم خیلی تاکید داشتن بگیرم گفتن اگه میخوای اذیت نشی حتما بگیر و خداروشکر میکنم که گرفتم خیلی تاثیر داشت

خدایا شکرت🙏🏻                                                                                قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)