2777
2789
عنوان

خانومایی که با مرد متاهل وارد رابطه میشین درد بی درمون بگیرین

| مشاهده متن کامل بحث + 1869 بازدید | 81 پست
مگه شما همونی نبودی دنبال یه اقا میگشتی ثابت کنید همسرتون با هم‌جنس رابطه داره عکس و چتش هم تو گروه ...

اونکه صددرصد آدم نیس شوهرم..ولی اگه ما زنا هم ب این مردا پا ندیم خیانتی صورت نمیگیره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شک دارم احتما دختره هم متاهل باشه تو عکس نوشته نوشته بود سخته شرعا تو خونه باشی و حلقه ب دست اما قلب ...

دختره پولی هستش عزیزم یعنی عاشق دل خسته شوهر شما نیست ک کارشو می‌کنه مبلغش مشخصه و پولشو میگیره 

تابلوعه دیگه براچی

یعنی به این قیمت ناچیز شرافت و آبروشون را میفروشن 

قضاوت نمیکنم اما چه ارزشی داره 

الان این همه دل استارتر به درد اومده 

یه زندگی داره میپاشه 

چی بگم والا کاش آدمها اینقدر خودخواه نباشن

من چند ساله بابت همین خیانتای مثلا شوهرم فقطططط باهاش هم خونه ام اونم فقط برای دخترم ایشاله زودتر ای ...

طلاق بگیر بچه رو جای مهر ببر

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
الهی آمینمنم میدونم شوهرم زیرآبی میره ولی نمیتونم مچشوبگیرمچندبارگرفتم بخشیدم الان زرنگ شده

آدم باید به روشون نیاره من تازه فهمیدم اینجوری گند های بزرگ ترشونم میبینی بعدا رو سرشون خراب میشی

اونکه صددرصد آدم نیس شوهرم..ولی اگه ما زنا هم ب این مردا پا ندیم خیانتی صورت نمیگیره

حرفتون کاملا درسته ها نه که غلط باشه  ولی  قضیه امثال همسر شما فرق داره براشون زن و مرد معنی نداره زن هم پا نده با مرد و حیوون رابطه برقرار میکنن خدا کنه ادم گیر مریض جنسی نیفته 

خدا شر این مریضهای جنسی رو از سر بچه ها و عزیزاننون کم کنه