2777
2789
عنوان

خیانت همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 56 پست
تو اینستا تاریخ میزنه اما ب میلادی راحت میشه درآورد

اره اما اینکه چت کرده بود شوهرم و گفته بود پول نمیزنم برات شوهرم شات گرفته بود از توی عکسها پیدا کردم برای همین تاریخ نداشت.ولی از روی فیش واریزی برم پیگیری کنم می فهمم کدوم ماه یا شاید کدوم هفته بوده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واریز کرده برای اینکه رابطه داشتن حتما.گفته فردا هم میام یعنی چی یعنی رابطه داشته باشن حتما....درضمن ...

اون زنه شوهرداره یانداره شمااشتباه کردی بهش گفتی وقتی دیدی قرار دارن باید تعقیب میکردی مچشو میگرفتی خودت خداب کردی کارو

پیام ها اره ولی سایت های غیر قانونی این کار نمیکنن

برا داداشم کردن چون کارش داشت به اعدام میکشید زنه با پای خودش رفته بود با داداشم .....چون رفیق بودن ولی شوهرش مچشو گرفته بود گفته بود این آقا منو برده جایی تجاوزکرده بهم و...البته روز اول گفته بود من مطلقه ام که داداشم باهاش رابطه گرفته بود 

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
اون زنه شوهرداره یانداره شمااشتباه کردی بهش گفتی وقتی دیدی قرار دارن باید تعقیب میکردی مچشو میگرفتی ...

نه من نمیدونستم کی قرار دارن اتفاقی پریشب از توی عکس های شوهرم دیدم که شوهرم گفته فردا میام.معلوم نبود کی چت کردن

اره اما اینکه چت کرده بود شوهرم و گفته بود پول نمیزنم برات شوهرم شات گرفته بود از توی عکسها پیدا کرد ...

همین کارو بکن  تو اسکرین شات هم  مشخصه تاریخ.... مطمئنی  مال شوهرته؟؟ شاید یکی براش فرستاده

خوبه

همین کارو بکن تو اسکرین شات هم مشخصه تاریخ.... مطمئنی مال شوهرته؟؟ شاید یکی براش فرستاده

مطمئنم .آخه اونجا که چت کرده فقط ساعت زده چدن همون لحظه شات گرفته تاریخ نداره

برا داداشم کردن چون کارش داشت به اعدام میکشید زنه با پای خودش رفته بود با داداشم .....چون رفیق بودن ...

بله برای اعدام اینکار میکنن وقت هم میزارن ، برای این رابطه ها قاضی سعی می‌کنه سازش کنن نه آتیش زیر دیگ کنن

یعنی فیش ثابت نمیکنه.چت تو اینستا چی؟

الان چت خیلی دلیل محکمه پسندی نیست از اونجایی که راحت میشه فیکشو درست کرد 

اگه عکسی ازشون دارید یا فیلمی دارید ممکنه برای قاضی ظن و گمان ایجاد کنه اما باز هم اثبات کننده نیست 

شاهد اگر بیارین بهتره

مطمئنم .آخه اونجا که چت کرده فقط ساعت زده چدن همون لحظه شات گرفته تاریخ نداره

اها  پس از رو فیش واریزی  پیگیر باش... بعدم فعلا ب رو شوهرت نیار اگر میخوای جدابشی باید مدرک جمع کنی...   ازیک وکیل هم کمک بگیر

خوبه

کسی ندیده اونا رو باهم شاهد از کجا بیارم

ادله اثبات دعوا الان اینه دیگه متاسفانه… ولی خب تاپیکاتون رو دیدم مشکل زیاد داره همسرتون اگه درست متوجه شدم اعتیاد هم دارن ؟ اینا همشون خیلی روند طرح دعواتون رو آسون‌تر میکنن