yamina80 مدیر عضویت: 1400/04/29 تعداد پست: 1209 عنوان آقایی هم هست خیانت نکنه | مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 37 پست من واقعا شبی ۱۰۰۰ تا تاپیک خیانت میخونم… الان برام سوال شد جدی کسی از اقایونم هست خیانت نکرده باشه؟ :))) امروز | 05:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دنیای_کوچیک_من_ عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 175 عزیزم بین ماخانما هم خیلیا هستن که به شوهرشون خبانت میکنن مگه ماهم مثل اونا هستیم همسرمن هفت سال زند ... اخه الان اینجور شده خانما هم خیانت میکنن قدیما که خیلی کم پیدا میشد خانمی خیانت کنه ولی آقایون کلا هیز و تنوع طلبن البته اکثرا عشقتون پایدار باشه انشالله
liliium عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 360 شااااید ۱۰درصد وجود داشته باشن که اصلا فکرشون جای دیگه نره یا هیز نباشنبقیه اگه خیانتم نکنن هیزی میک ... والا همون ده درصد هم وجود ندارنمگر اینکه دیوانه ای نابینایی عارفی چیزی باشن الان همه هیز شدن اما خو بعضی ها جلو دار هستن و به همون نگاه بسنده میکنن
noجنگ عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 7122 واقعا آدم نباید ازدواج کنه تو این دوره زمونه شرف داره تا یه همچین شوهری کردن🥲 آره من از اون تایم دیگه به تمام اقایون حس بد دارم هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
liliium عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 360 آره من از اون تایم دیگه به تمام اقایون حس بد دارم اگه مجردی عزیزم ذهنیتت را خراب نکن
دنیای_کوچیک_من_ عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 175 والا همون ده درصد هم وجود ندارنمگر اینکه دیوانه ای نابینایی عارفی چیزی باشن الان همه هیز شدن اما خو ... چی بگم والا کلا اوضاع خیلی بد شده وضعیت اینستا و همه جا افتضاحه زنا هم خیلی بی حیا شدن مردا هم ولی این هیزی مرد ها از همون اول بوده و من از این متنفرم نمیدونم چه مصلحتی تو کار خدا بود ما زن هارو اینقدر خرد کرد 😔
noجنگ عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 7122 اگه مجردی عزیزم ذهنیتت را خراب نکن نه بابا ۲۲ساله ازدواج کردم ولی سعی کردم پیگیرکارای شوهرم نشم چون همشون کارشون میلنگه هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
liliium عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 360 نه بابا ۲۲ساله ازدواج کردم ولی سعی کردم پیگیرکارای شوهرم نشم چون همشون کارشون میلنگه آره خیالت راحت همشون یه ریگی به کفش دارن😐چه تو مجازی چه واقعی
ilove_f_d عضویت: 1403/08/07 تعداد پست: 941 تامیک خیانت میخونید ولی دنبال دلیل خیانت نمیریدخیانت هیچ توجیهی نداره ولی بیشار این خیانتا بخاطر خود ادمه خیانت مختص اقایون نیس تو خانوم ها هم هس تامیک رو نبین جامعه اناری خانواده فامیل رو ببین تا ببینی کلی مرد و زن متعهد هس 🖤ܩߊܝߊ ܢ̣ߊ ܣܝܝ̇ܘ ܥܠߊࡍ߭ ࡎࡅ߭ܩܨ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ߺߺܙ 🖤