2777
2789

باید وکیل بگیرم؟؟؟  

دو تا نامه دارم که شوهرم منو زده

این آقا معتادم هست زگیل تناسلی هم داره

که من رفتم چند روز پیش آزمایش پاپ اسمیر دادم خودم سالمم چون اولا که ما کلا سالی اگه ده بار رابطه داشته باشیم اونم به صورت جلوگیری استفاده ار اون وسیله خداروشکر من ازش مریضی نگرفتم

قبلا ابن آقا سه دفعه زن گرفته طلاق داده هر دفعه هم وکالت تام داده به پدرش خودش فرار کرده که مهریه نده و پدرش با خانم به توافق برسه توافقی طلاقش بده همه چی رو ببخشه بچه رو بگیره بره

بعد کلا چون شاغلم آقا نفقه هم نمیده خرج خونه رو هم منم میارم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همین مطر ح کن بگو کلاه گذاشته دروغ گفته ، مهریه اجرا بزار ، بجاس فرزند حضانت بگیر و اثبات کن که معت ...

مهریه منو زد بیست میلیون عندالاستطاعه گفت خونه میزنم به نامت بعدش نزد

تنها راه اینه اثبات کنی معتاد هست و درآمد نداره توانایی نگهداری فرزند نداره

درآمد داره ولی خب به شدت خسیس هست طوریکه شب از سرکار میاد میره آشغالا رو نگاه میکنه ببینه من و بچه چی خوردیم این جا نمونده باشه

من دو شیفت میرم سرکار بچمم پرستار داره یعنی بچمو میبرم خونه اون خانمه نگهش میداره بچم نزدیک چهار سالشه پسره از همچن ۹ ماهگی این خانم پرستار بچمه

بعد اینکه بیمه تامین اجتماعی و تکمیلی دارم بچمم زیر مجموعه من بیمه هست 

من شرایط نگهداری و حضانت فرزندم رو دارم چون کار و شغلم معلومه ولی این آقا نه بیمه داری نه چیزی یه کارواش داره که هر لحظه صاحب مغازش بگه بلند شو باید بره از اونجا تازه وسایل کارواشش هم نصف زیادش واسه صاحب مغازه هست

درآمد داره ولی خب به شدت خسیس هست طوریکه شب از سرکار میاد میره آشغالا رو نگاه میکنه ببینه من و بچه چ ...

پس درآمد داره خسیس بودن دلیل نمیشه اثبات سخته ، معتاد بودنش دلیل خوبیه ، بچه کتک نزده مدرک داشته باشی

پس درآمد داره خسیس بودن دلیل نمیشه اثبات سخته ، معتاد بودنش دلیل خوبیه ، بچه کتک نزده مدرک داشته باش ...

خودمو کتک زده نامه پزشکی دارم بیمارستانم یه دفعه پنج ماه پیش پرونده تشکیل داده بودم

چرا بچه رو هم تو دعوا درگیر میکنه

همین پنج ماه پیش عین ابن ملجم بچه رو گرفت بالای سرش فرار کرد سمت اتاق من دویدم بچه رو بگیرم بعد بچه رو ول کرد منو گرفت زیر مشت و لگد با پتو منو هی خفه میکرد ول میکرد قشنگ نفسم داشت میرفت 

فرداش رفتم بیمارستان گردنم رو نمیتونستم تکون بدم منو فرستادن سی تی اسکن بعد همونجا واسش پرونده تشکیل دادم

حالا باید برم دادگاه شکایت کنم نامه بهم بده تا برم اون پرونده رو از بیمارستان بگیرم ببرم دادگاه 

یه دفعه هم دو سه سال پیش منو زده بود رفتم پزشک قانونی نامه زد دادگاه نرفتم پیگیر شم مختومه شد ولی خب نامه اش هست تو دادگاه که این منو زده دست بزن داره

خودمو کتک زده نامه پزشکی دارم بیمارستانم یه دفعه پنج ماه پیش پرونده تشکیل داده بودمچرا بچه رو هم تو ...

این دلیل خوبیه، اول برادریت ثابت کن بعد تو هنوز جدا نشدی که بخوای حضانت بگیری

این دلیل خوبیه، اول برادریت ثابت کن بعد تو هنوز جدا نشدی که بخوای حضانت بگیری

خب بچه که تا هفت سال واسه مادره بعدش این صلاحیت نداره همون زگیل تناسلی که داره تو دادگاه بگم معتادم هم هست کارش ساخته هست