2777
2789
عنوان

چرا بعضیا خیلی زیبان بعضیازشت

213 بازدید | 26 پست

من بقیه خاهر برادرام همه خیلییی زیبان 

اما من چهرم واقعا زشته طوری ک مادرم میگ خداکمکت کنه 

واقعا حکمتش چیه 

دائم درحال افسوس و حسرت چهره ادمام

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط هنگ مادرت شدم ک روک میگه😐😐😐😐

مهرادم🧒🏻❤️شیر پسرم روزی مرد میشوی جانِ مادر یادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره جوانی ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی ❤️❤️❤️مهرانا👧🏻🩷دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی سنگ صبور لحظه هام🩷🩷🩷

یه وقتایی دخترایه قشنگو میلینم دوس دارم برم بهشون بگم خشبحالت

بذار ی چیزی بگم همه چی از دور خوبه 

تعریف الکی نمیکنم هرکی منو میبینه میگه چقدر چهرت خوبه چشم و ابرو هات قشنگه 

بخدا هرشب در حال گربه ام خیلی تنها و بی کسم 

حتی از پدر و مادر شانس نیاوردم نگران آینده و شغل و.. 

اصلا قیافه مهم نی تو زندگی   فق کار کم مستقل شو اعتماد بنفس تو ببر بالا دختر خوب 

چن سالته

یه دختر شاد و پر انرژی ام که متوجه شدم خوشحالی من وابسته به دیگران نیس🦋، عزیزم تو بمیری هم هیچ کی براش مهم نی بعد تو برات مهمه که در موردت چی فکر میکنن؟😐 بابا تو خیلی عالی هستی ، بهترین لباس هارو بپوش برا خودت👗 ، بهترین جاها رو برو🎡، تلاش کن برا اهدافت ، اینو یادت نره که موفقیت واقعی یعنی اینکه تو تا لحظه ی آخر بجنگی ، لزوما رسیدن به معنای موفقیت نیس،  مهم اینه از تلاشت راضی باشی و شرمنده ی دلت نشی😉🍒اگه شکست عاطفی خوردی تو زندگیت ، بگو گور باباش ، من اصلا هدفهای مهم تر دارم تو زندگیم :) باید برم دنبال شون ، باید عالی بشم ک خودم راضی باشم از خودم نه دیگران❣ بابا تو خیلیی خفنی خوشگلی اعتماد به نفس داشته باش به کسی رو نده که تورو خورد و تحقیر بکنه🤍🧸 خودتو دوس داشته باش💓 در مورد خودم بخوام بگم عاشق اینم پولامو جمع کنم برم کنسرت😂😍  من به هرچیزی که بخوام می رسم:)💜🙃 خدایا شکرتت 🕊خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

اره

دختر خالم خیلی زشته واقعا، ولی خیلیییی اعتماد به نفس داره جوری ک خودشو از همه خوشگلتر میبینه همش درحال عکس گرفتن از خودش و تعریف کردن خودشه هیچوقت هم خودشو زشت نمیدونه، نمی‌دونم چرا

کورد✨⭐