2777
2789
عنوان

بیاین همسرم مریض شده😢😢😢

141 بازدید | 12 پست

غروب رفتیم بیرون خوراکی خوردیم من یکم حالم بدشد فقط حالت تهوع ولی همسر از غروب تا الان ۵باره پس آورده حتی یک ذره آبم میخوره پس میاره

این ویروس چه علائمی داره بچه کوچیک دارم 

فقط 45 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد دو‌ سالگی پسرم🥰

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسهال و استفراغ زمان ما علائم بود

اخه این علائم میتونه برای مسمومیت غذایی هم باشه

ولی ویروس علائم دیگ هم داره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پونه و نعنا دم کن با یکم نبات بده بخوره 

هر ویروس و عفونتی تو معده باشه میکنه میاره 

بچم همین ویروس گرفته بود دادم خداشاهده خوب شد ن دکتر ن سرم ن امپول فقط این دمنوش بده بخوره

مهرادم🧒🏻❤️شیر پسرم روزی مرد میشوی جانِ مادر یادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره جوانی ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی ❤️❤️❤️مهرانا👧🏻🩷دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی سنگ صبور لحظه هام🩷🩷🩷

پونه و نعنا دم کن با یکم نبات بده بخوره هر ویروس و عفونتی تو معده باشه میکنه میاره بچم همین ویروس گر ...

درست کردم بیس دقه بیشتر نموند تو معدش سریع پس اورد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درست کردم بیس دقه بیشتر نموند تو معدش سریع پس اورد

عب نداره بزار ویروس دفع شه تند تند بهش دمنوش پونه و نعنارو بده 

یه قرص دمیترون بده بخوره حالت تهوعش کنترل شه

مهرادم🧒🏻❤️شیر پسرم روزی مرد میشوی جانِ مادر یادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره جوانی ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی ❤️❤️❤️مهرانا👧🏻🩷دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی سنگ صبور لحظه هام🩷🩷🩷

عب نداره بزار ویروس دفع شه تند تند بهش دمنوش پونه و نعنارو بده یه قرص دمیترون بده بخوره حالت تهوعش ک ...

قرصم خورد پس اورد

نمیدونم مسموم شده یا ویروسه اخه هیچ علائم سرماخوردگی نداره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قرصم خورد پس اوردنمیدونم مسموم شده یا ویروسه اخه هیچ علائم سرماخوردگی نداره

ویروسه

از غذا نیس؟خوراکی و تنقلات خیلی خوردپفک و گز و پاستیلو...

رودل نکرده؟

رودل نکرده؟

نمدونم

چجوریع علایمش

فقط پس میاره و یکم اسهاله

میگ معدم سنگینه

پاستیلارو درسته قورت میداد مردک

1
5
10
15
20
25
30
35
40