2777
2789

به شکل عجیبی به این نتیجه رسیدم هرکسی اذیتم کرده حقمو خورده نامهربونی کرده بی معرفتی کرده بعد چند مدت موفق میشه 

شوهرم تا با من بود یه پسر بیکار علاف آس و پاس و فقیر بود بدون عروسی و خرید رفتم خونه اجاره ایش نه سفر نه خرید تو سه سال زندگی برام یه لباس نخری دیگه دیدم بیکار و بی‌عاره و سرکارم نمیره ازش جدا شدم الان متوجه شدم مدیر فروش یه کارخونه بزرگ شده‌

یا دوستم بهم گفت بیا مغازه با هم کار کنیم فرض کن اینجا مغازه خودته بعد سودشو با هم برداریم من دست تنهام نمی‌رسم

من چند ماه با جون و دل تبلیغات کردم رفتم اومدم بعدش دوستم نظرش عوض شد و کلا حرفاش عوض شده با توجه به سود کمی که داشتیم الان میبینم اونم پیشرفت کرده و کلی مشتری داره

عمه هام ارثمونو بالا کشیدن روزبه روز پولدارتر میشن 

اونوقت من لنگ صد تومن میمونم یه میوه درست حسابی نمیتونم بخرم 

بخدا خسته شدم چرا اینجوری شده همچی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آخه مگه میشه تو همچی بی شانس باشی

اره من تو همه چی بد شانسم 

من مشاور فروش بودم ی همکارمون به بدترین خالت ممکن با مشتری حرف میزد 

حالا من طبق اصول حرف میزدم بلبل اصن نگم برات 

مشتری میرفت از اون همکار بی عرضم میخرید 

از من هیچکی هیچی نمیخرید 

شوهر کردم شوهرم هیچ خرجی روم نمیکرد با اینکه خانوادش میدونستن معتاده منو اذیت میکردن 

طلاق گرفتم مامانش ب پسرش گفت طلاق بگیر بقیش با من برا شوهر سابقم خونه خرید ماشین خرید 

بعد بین خواهرام بچه بزرگم کمترین توجه ب من میشع بابام با اینک پولداره به نسبت بهم پول نمیده خودمم خجالت میکشم درخواست پول کتم 

بهم بعد طلاق اجازه نداد برم سر کار 

شوهرم سیگاری بود سیگارو داد دستم روم موند الان درد میکشم میبینم ی نفر جلوم سیگار میکشع 

منم خستم منم بریدم هیچکس منم دوست ندارع 

سه ساله ی خواستگار دارم بابام ردش میکنه پسره باهام دوسته روز ب روز بخاطر اخلاقای بابام داره باهام سرد تر میشه هه

اره من تو همه چی بد شانسم من مشاور فروش بودم ی همکارمون به بدترین خالت ممکن با مشتری حرف میزد حالا م ...

چقدر بد خیلی درکت کردم اما باز امیدوار باش خواستگار داری من اصلا خواستگارم ندارم اصلا کسی توجه نمیکنه انگار زن نیستم خیلی دلم شکسته واقعا خسته م 

چقدر بد خیلی درکت کردم اما باز امیدوار باش خواستگار داری من اصلا خواستگارم ندارم اصلا کسی توجه نمیکن ...

وقتی وصلت نمیشه ب چ دردم میخورن خواستگارا 

من همیشه تو زندگی دختر بساز و ارومی بودم همیشه از اونا ک قناعت میکنن زندگی جم میکنن اما همش تو سری خوردم الان دارم میبینم ی دخترایی طرف افریطه داد و بیدادی ازدواج میکنه با ی پسر خوب و پولدار و خانواده دوست حالا من .....هی بشین خانومی کن اخرم میرم ته قبر 

وقتی وصلت نمیشه ب چ دردم میخورن خواستگارا من همیشه تو زندگی دختر بساز و ارومی بودم همیشه از اونا ک ق ...

اتفاقا منم خیلی بسازم و قناعت میکنم اما اصلا هیچ ارزشی ندارم شاید ایراد از خودمونه نمی‌دونم