2777
2789

خیلی بهم وابستس و دوسم داره ۲ ساله باهمیم

همیشه سعی داره خوشحالم کنه هیچوقت تنهام نزاشته همیشه چیزای مورد علاقمو واسم میخره

ولی اوضاعش با من خیلی متفاوته میدونم اگه بیاد خاستگاری خانوادم اصلا قبولش نمیکنن اوضاع مالی خوبی ام نداره

منم نمیگم دوسش ندارم ولی علاقم خیلی کمه نسبت بهش

ولی اگه ولش کنم میدونم که اتفاق خوبی نمیفته چون بیماری قلبی داره

یبار ۵ ماه بود باهم بودیم دعوامون شد و من یک روز باهاش قطع رابطه کردم همین باعث شد یک هفته بستری بشه

سر همین اتفاق نتونستم دیگه ولش کنم تا رابطمون شد ۲ سال

موندم چکار کنم🤦‍♀️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خربزه خوردی پای لرزشم بشین 

بعد دوسال ب فکر افتادی بری؟

والا منو رلم اون اولا هنو 3 ماه از رابطمون گذشته بود هنو احساس مسئولیت میکردم 

بعدم بخاطر این رفتی باهاش ک دوباره نره بیمارستان؟اول اخر این اتفاق قراره بیفته و تو میخوای ترکش کنی چرا وابستگیشو بیشتر کردی؟همون اول میرفتی درد نبودت کمتر بود 

متاسفم برات ک احساس و روح ی ادم برات فقط ی سوتفاهمه

یاد خودم افتادم 

دقیقا ما هم همینجوری بودیم با همین شرایط و منم خانوادم هرگز قبولش نمی‌کردن

ولی خب احساس میکردم نسبت به حسی که بهم داره مسئولم

احساس میکردم نمیشه ترکش کنم و بهش صدمه ای بزنم در نتیجه موندم 

شما هم بعد دوسال نسبت به حسی که درش ایجاد کردی مسئولی

اگه میدونی پسر خوبیه میتونی مقابل خانوادت بایستی بخاطرش 

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿
یاد خودم افتادم دقیقا ما هم همینجوری بودیم با همین شرایط و منم خانوادم هرگز قبولش نمی‌کردنولی خب احس ...

دقیقا برای منم همینه طرف عاشقمه منم دوسش دارم خیلی زیاد ولی مورد پسند خانوادم نیس چون شغلش اونجوری ک میخان نیست 

ولی ب پاش موندم جلوی خانوادمم وامیستم الکی ک نیس ب راحتی وارد رابطه بشیو کات کنی