2777
2789
عنوان

ی سوال زنونه از همتون دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 978 بازدید | 89 پست

بزارین کامل ترجمه کنم طبق این نظرات تونو بگیننن داره میگه ی خانومی طلاق گرفته و با همسر سابقش رابطه کامل داشته الان نامزد کرده و میپرسه میتونه تو دوران عقد و اینا با نامزدش رابطه داشته باشه یا نه باید مثل رسوم تا شب عروسی صبر کنن؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بزارین کامل ترجمه کنم طبق این نظرات تونو بگیننن داره میگه ی خانومی طلاق گرفته و با همسر سابقش رابطه ...

درسته 

خودم دوست ندارم دوران عقد بنظرم این کار باید تو منزل هود ادم باشه نه منزل پدرا یا جای دیگ

الان ک دو سال دوستیم هی دارم بهش میگم فک نکنم مشکل داشته باشه

ولی اشتباه نکنیا ناراحت نشو ولی بعضی مردا تا زن مطلقه یا بیوه می بینن میخوان استفاده کنن بیشتر مراقب باش

به خر اگه الماسم‌بدی بازم یونجه میخواد بحث لیاقته😏😏😏
ولی اشتباه نکنیا ناراحت نشو ولی بعضی مردا تا زن مطلقه یا بیوه می بینن میخوان استفاده کنن بیشتر مراقب ...

نه این پسری ک باهاش دوستم دو بار اومده خواستگاری قصدش خیره ولی پدرم اجازه نمیده سر مهریه و هزار تا داستان 

همون اول ک دوست شدم این مسعلرو گفتم تا الان خطایی نکرده تو دوران نامزدی ام اصلن دوس ندارم بنظرم باید خونه و عروسی فراهم کنه 

اشتباه منظورتو رسوندی همه ریختن سرتت🤣

ملت طلب دارن بخدا منتظرن ینفر یچی بگه 

من خودم هیچوقت کسیو ناراحت نمیکنم 

اما همه زبوناشون برا من نیش دارع 

یادم نمیاد برم تو تاپیک کسی ذره ای بی ادب بازی در بیارم

ملت طلب دارن بخدا منتظرن ینفر یچی بگه من خودم هیچوقت کسیو ناراحت نمیکنم اما همه زبوناشون برا من نیش ...

اره واقعا با حرفاشون بدون اینکه متوجه بشن خیلی ادمو اذیت میکنن حتی ممکنه حرفاشون ی ادمو به جاهای بدی بکشونه ولی نمیدونم واقعا امیدوارم سرخودشونم بیاد

حالا ولشون کن خودتو ناراحت نکن ارزش ندارن ادمایی ک نفهمیده حرف میزنن😂🤍

نه این پسری ک باهاش دوستم دو بار اومده خواستگاری قصدش خیره ولی پدرم اجازه نمیده سر مهریه و هزار تا د ...

خویه پس خداروشکر. به پدرتم بگو زیادسخت نگیره

به خر اگه الماسم‌بدی بازم یونجه میخواد بحث لیاقته😏😏😏

عزیزم اگر عقد کردی بعدا رابطه داشته باشی بهتره .

ایشونم با علم بر اینکه قبلا رابطه داشتی با شما وارد رابطه شده.پس بهتره شرایط شما رو درک کنه و تا قبل عقد دائم از شما درخواست رابطه جنسی نداشته باشه.

دوستان متاسفانه متن رو کامل نخوندن یا درست متوجه نشدن بابت توهین ها معذرت میخوام از جانب بقیه.

شب زفا اصطلاحی است که یا به اولین شب پس از ازدواج (به‌ویژه در صورتی‌که آن شب عروس و داماد با یکدیگر هم‌بستر شوند) یا نخستین تجربهٔ آمیزش جنسی گفته می‌شود

منم درد وطن سابق.تاپیکم ترکید که چی گفتیم ترکید؟ از غم مردم غم گرونی حالا بماند🤦🏻‍♀️❌⛔راستی مثل قبل آقایون درخواست⛔
فداتشم گل مرسی از توضیحت

خدا نکنه عزیزم.

خواهش میکنم.

منم درد وطن سابق.تاپیکم ترکید که چی گفتیم ترکید؟ از غم مردم غم گرونی حالا بماند🤦🏻‍♀️❌⛔راستی مثل قبل آقایون درخواست⛔