2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوشمزه میشه؟

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
چ جور درست میکنی؟؟

با دستور نت با نشاسته و شکر و گلاب و هل و یکم روغن بعدم با پودر نارگیل و گردو تریین میکنم بعضیا ژلاتین میریزن من بدون ژلاتین درست میکنم خوب میشه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
خوب در اومد؟؟ چ جور درست کردی؟

با نشاسته و کلاب و عرق هل و شکر گزاشتم رو گاز یکم ک سفت شد پودر نارگیل ریختم کف سینی بعد مواد ریختم داخل سینی ی باد خورد یکم خنک شد با پودر نارگیل قاطی کردم اندازه ایی ک میخای درست کن باز بچرخون تو پودر نارگیل وسطش گردو پسته بادوم هرچی دوسداری بزار سلیقه ایی

شکرم کم و زیادش دست خودته شیرین میخای زیاد بزن متوسط ک من ی لیوان میزنم اوکیه میشه

مهرادم🧒🏻❤️شیر پسرم روزی مرد میشوی جانِ مادر یادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره جوانی ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی ❤️❤️❤️مهرانا👧🏻🩷دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی سنگ صبور لحظه هام🩷🩷🩷

با دستور نت با نشاسته و شکر و گلاب و هل و یکم روغن بعدم با پودر نارگیل و گردو تریین میکنم بعضیا ژلات ...

بدون ژلاتین مثل بازار میشه؟؟

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
با نشاسته و کلاب و عرق هل و شکر گزاشتم رو گاز یکم ک سفت شد پودر نارگیل ریختم کف سینی بعد مواد ریختم ...

بدون ژلاتین مثل بازار شد؟

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
متاسفانه من رو جو گرفت خرما رو میخواستم مثل یه کلیپ درست کنم که چرخ میکرد و با نارگیل و...... قاطی م ...

خرمان رو یه تفت ریز بده بعد اینکه هسته و پوستش رو جدا کردی . با چنگال له کن و تفت بده با یه کوچولو روغن یا کره. چسبندگی از بین میره و راحت میشه بریزی تو قالب

چجوری درست میکنی؟من بلد نیستم و عاشق خوردنشم

تو نت بزن دستورا همه شبیه همه فقط بعضیا ژلاتین داره من بدون ژلاتین درست میکنم و خیلی رو گاز با شعله کم هم میزنم دقیقا میشه مثل حلوا بعد ورمیدارم 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی