2777
2789
عنوان

نقشه خونه

20 بازدید | 2 پست

سلام.آقا یه سوال نمیدونم چیکار کنم؟

من و خانومم تو عقدیم و میخایم عروسی کنیم. 

یه خونه که تقریبا ۷۰ درصد کاراش تموم شده رو خریدم که به سلیقه خودمون نقشه داخلش رو بکشیم .

هال خونه ۴ متر در ۹ متره یعنی ۳ تا فرش ۱۲ متری میخوره و یه اتاق ۱۲ متری و یه آشپزخونه ۱۶ متری داره.

حالا سوالم اینجاست که تصمیم من و خانمم اینه که فضایی که برای آشپزخونه در نظر گرفته شده رو یه اتاق دیگه در بیاریم که خونه بشه دو خوابه با یه هالی که دوتافرش  ۱۲ متری میخوره و آخر هال یه آشپزخونه در بیاریم.

، ولی پدر و مادرم میگن یه اتاق براتون کافیه و بزارید هال بزرگ باشه که اگه یه روزی ۲۰ تا مهمون اومدن جا بشن!!! ، 

موندم چیکار کنم.

هال ۳۶ متری و یه اتاق یا

هال ۲۴ متری و دو تا اتاق.

در ضمن خودم و خانمم زیاد اهل مهمونی و اینا نیستیم و فامیلم زیاد نداریم.

لطفا جواب هاتونو با دلیل بنویسین.ممنون😇🙏

آره حتما همین کارو بکنید ، چند سال دیگه که بچه دار بشید شاید شرایط تغییرات دادن نداشته باشید و خیلی سخت بشه 

بچه هم که بدون اتاق نمیشه 

در کل برای خودتون دو نفر هم پذیرایی بزرگ بکار نمیاد ولی یک خواب دیگه خیلی لازم میشه 

مهمون جمعیت بالا شاید سالی دو سالی یکبارم نداشته باشید راحتی و آسایش خودتونو در نظر بگیرید 

پدر مادرتون بر اساس ذهنیت قدیم خودشون نظر دادن که مهمونی ها با جمعیت بالا برگذار میشه 

و درضمن الان دیگه طبق قوائد درست دکوراسیون داخلی تمام پذیرایی و سالنتون رو نباید با فرش پر ، قشنگ فضا بندی کنید و با برنامه ریزی فرش بخرید 

خود نمایی نکند هرکه کمالی دارد ...🌿✨

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.