2777
2789
عنوان

مادرشوهرم حتی تو راه کربلا رفتن هم دست از نیش و کنایه برنمیداره

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 88 پست
نه شوهرم تو این مواقع طرف کسیو نمیگیره 😂 میدونه منو مادرش از پس هم بر میاییم... قبلا چرا ناراحت میش ...

دست راستت زیر سر من خواهر😂

امیدوارم شوهر منم چهره خبیث مادرشو بشناسه 

یه نمونه از تیکه پروندنا رو برام تعریف میکنی 

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱   "هنر رسالت من است " 👩🏻‍🎨🎨🖌

منم جواب ندادم کم محلی رو پیشه کردم ولی خب به کاراشون ادامه دادن بعد فهمیدم اگر بار اول جواب داده بو ...

یعنی بنظرت باید تو جمع جلو شوهرم جوابشو میدادم؟

مثلا چی میگفتم ؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه جدی ؟ واقعا الان امام حسین این یزیدا طلبیده ؟ وقتی کلی حق الناس دارن

ماهم که فرضا ببخشیم ،بالاخره خدا نمیگذره ازشون

تقاص پس میدن بابت هر رفتار و کرداری

ایشالله گم بشه تو کربلا هیچوقت پیدا نشه😂😂😂

ازین شانس ها ندارم خواهر 😂😂😂

ولی خارج از شوخی من چند روزه به دلم افتاده بعد از سفرشون یه اتفاقی در پیشه ...خدا بخیر کنه

دست راستت زیر سر من خواهر😂امیدوارم شوهر منم چهره خبیث مادرشو بشناسه یه نمونه از تیکه پروندنا رو برا ...

چند ساله ازدواج کردی؟ شاید اولشی؟ من دیگه نه ساله زنشم میدونه اخلاقمو... مثلا ی نمونش... تعارفش میکردم بیا بریم دوری بزنیم با ماشین ما میومد بریم مثلا بیرون من جلو مینشستم... هی میومد خونم میگفت انشالله ی عروسی مثل خودت گیر پسرت بیاد بشینه جلو کنار پسرت به تو محل نده.. 😐 منم میگفتم من خودم مادرشوهر باشعوری میشم زودتر میرم عقب میشینم بین پسرمو زنش فاصله نمیندازم

ازین شانس ها ندارم خواهر 😂😂😂ولی خارج از شوخی من چند روزه به دلم افتاده بعد از سفرشون یه اتفاقی در ...

حتما رفته اونجا امام ها خیلی ازش خوششون اومده میخان ببرنش پیش خودشون😁😂🤣🤣🤣

چند ساله ازدواج کردی؟ شاید اولشی؟ من دیگه نه ساله زنشم میدونه اخلاقمو... مثلا ی نمونش... تعارفش میکر ...

سال ۴۰۱ عقد کردم و خرداد ۴۰۲ زندگی مشترکمون رو شروع کردیم 

چه کل کل های باحالی 😅😁

ما اگر باهم جایی بریم تا یکماه تومار راجبم درست میکنه 

عروس اینجوری نگام کرد عروس با فلانی حرف زد پیش فلانی نشست ولی با من کم حرف زد اینو گفت اونو گفت هوووو

حتما رفته اونجا امام ها خیلی ازش خوششون اومده میخان ببرنش پیش خودشون😁😂🤣🤣🤣

حالا ۶_۷ روز دیگه مشخص میشه 😂

در جریانتون میذارم😅

شما لطف دارید به نظرتون در حضور همسرم بهترین جواب چی بود ؟

من باشم بگه دیر اومدی با اکراه میگم  اشکالی نداره خواب بودم  (اسم شوهرت)صدام کرد دیگه گفتم بیام (اینجوری منتم گذاشتی سرش ) . نیازی نیست بی احترامی کنی توام مث خودش جواب بده 

لایک نکن 🤨
یعنی بنظرت باید تو جمع جلو شوهرم جوابشو میدادم؟مثلا چی میگفتم ؟

نمی‌دونم شاید یه وقتایی سکوت درست باشه 

ولی یوختایی که طرف پررو تر از این حرفاس قدر نمیدونه که تو شاید برای این جواب ندادی که احترام بزاری

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
من باشم بگه دیر اومدی با اکراه میگم اشکالی نداره خواب بودم (اسم شوهرت)صدام کرد دیگه گفتم بیام (این ...

من خیلی سخت از خواب بیدار میشم 

بخدا قسم از دیشب چشم روهم نذاشتم که ساعت ۲ خواب نمونم و بتونم برم پایین بدرقه‌شون کنم

حتی شوهرمم در جریان بود که بیدار موندم

ولی اون دریغ از ذره ای شعور !!!

سال ۴۰۱ عقد کردم و خرداد ۴۰۲ زندگی مشترکمون رو شروع کردیم چه کل کل های باحالی 😅😁 ما اگر باهم جایی ...

حدس زدم تازگیا ازدواج کرده باشی.. مردا اولش خیلی طرف ننشونن بعد چند سال خوب میشن... اره کل کلامون تو این مایه ها هستن... با لبخند هم دیگه رو میدیم زیر تانک😂