2777
2789

اخه چطور ممکنه

رو تابلو نوشته بود گرمی ۵ و ۳۰۰

اینجا میگن هنوز ب ۵ نرسیده

یعنی تابلو رو دستکاری کرده؟

وای سکته نکنم امشب خوبه

۱۰ گرم خریدم بدون اجرت و دستمزد همه گفتن سرت کلاه گذاشته خیلی حالم بده خیلی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

رو فاکتور مینویسن که اون روز گرمی چقدر بوده . فاکتورت رو نگاه دقیق کن

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

گلم حالت بد نباشه چند ماه دیگه که گرون شد تو کلی سود کردی سال دیگه که یکی دومیلیون رفت رو طلا بازم همش سوده چند سال دیگه هم که همینطور یهو میبینی چندین میلیون سود کردی اصلا یادت نمیمونه یه کوچولو ضرر کردی یانه 

مثلا وقتی بشه ۶ میلیون یا ۷ میلیون میگی هورا من کلی سود کردم 

طلای بدون اجرت و دستمزد وجود داره به نظرت؟

چرا یه فروشنده باید طلای خام بفروشه😅

طلای دست دو اجرتش پایینه، الان رو هر گرم ۳۰۰ گرفته که نسبت به طلای زینتی پایینتره خیلی

دختر گل هزارتای اون طلا مریضی اعصاب بگیری درمانت نمیکنه الان بخدا پول دستم بود کاش همون اندازه پنج و سیصد میدادم برا دخترم گوشواره فقیر نیستما اما دوماه دیگه طلا کرون تر میشه به هرحال سود میکنی ول‌کن این حرفارو فقط دفعه بعد بیشتر تحقیق کن همین گلم‌از چند جا بپرس امار بگیر بیخیال دیکه خریدی مبارکت باشه الهی باهاش خونه‌ماشین بخری