2777
2789
عنوان

پشیمونم رفتم پیش مشاور 🥲

363 بازدید | 19 پست

راستش من چونکه خیلی چیزا تو دلم مونده بود و کلا نیاز به مشاور داشتم و خب اوضاع تحصیل و مدرسه خوب نبود مدیر گفت که برم پیش مشاور منم گفتم که نه آنلتین فقط و رفتم بهش پیام دادم.. 

انقدر چیز میز گفتم تازه خیلی خلاصه گفتم و مسئله رو باز نکردم ولی پشیمونم که انقدر از ته دل حرف زدم😔😔

حس میکنم الان میگه که روانیم و چرت و پرت نوشتم.. 

دفعه قبل هم پیام هامو پاک کردم.. دوباره نوشتم ولی دلم میخواد که پاک کنم..بنظرتون نباید چیزی میگفتم یا طوری نیست پیش مشاور از احساساتم چیزی بگم؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مشاور کارش همینه

از قضاوت نترس اصلا

تو‌ محیط کاری اونقدر چیزای عجیب غریب میبینن که مشکلات مراجعان خیلی عادیه براشون.

ولی کاش حضوری بری پیشش اینجوری ادم راحتتر حرف میزنه

اصل اساسی مشاوره هم رازداریه نترس

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

ب مشاور مدرسه اعتماد نکن فردا میزاره کف دست مامانت

نه چیز بدی نگفتم 😂

فقط میخواستم بدونم که مشاور مدرسه که میگن مشاور روانشناسی هم هست با تحصیلی واقعا میتونن قضاوت نکنن و کمک کنن؟ یا الکی مشاورن؟ 

مشاورا انقد موارد عجیب و غریب می‌بینن که براشون عادیه.انگار بری آمپول بزنی بگی ناراحتم پشتم رو دید. ...

اخه مشاور مدرسس ولی هم روانشناسیه هم تحصیلی میگه نمیدونم واقعا مشاوره یا همینجوری گذاشتنش سر کار.. 

نه چیز بدی نگفتم 😂فقط میخواستم بدونم که مشاور مدرسه که میگن مشاور روانشناسی هم هست با تحصیلی واقعا ...

مشاور مدرسه اندازه ۵ ساله تخصص نداره🤣 راز نگه دارم نیس کلا اصول مشاوره رو زیر سوال برده😂 اگ احتیاج داشتی کسیو بیرون مدرسه و مطب داره پیدا کن برو پیشش اونا حرفه این بعد کار روانشناس و مشاور فرق داره