2777
2789

ما عقد کردیم ولی هنوز عروسی نه و خونه خودمون نرفتیم

من و همسرم از دو شهر مختلف با فاصله هستیم

مادرشوهرم کلا عادت نداره تلفنی به کسی زنگ بزنه بعضی مواقع توی مناسبتها مثل فارغ التحصیلیم که تماس گرفت میدونم نامزدم بهش گفته بود وگرنه قبلا تولدمم یادش نبوده تماس بگیره تبریک بگه

ولی پدرشوهرم برعکسشه بسیار اجتماعیه و زود به زوذ با من تماس میگیره

دیروز پدرشوهرم تماس گرفت من متوجه نشدم که بعدا که دیدم خودم تماس گرفتم باهاش و صحبت کردیم و حین صحبت حال مادرشوهرمم ازش پرسیدم و گفتم بهش سلام برسونه

امروز همسرم بم گف دیروز با بابام حرف زدی با مامانم نه! منم گفتم خب بابات تماس گرفته بود ندیده بودم من ب اون زنگ زدم دیگه نیاز نبود با مامانتم حرف بزنم اونم گف ادم باید خودشو جای طرف مقابلم بزاره!

بنظر شما من کار زشتی انجام دادم؟

راستش اصلا از مامانش خوشم نمیاد و وقتی اون بمن هیچ وقت زنگ نمیزنه و منم از رفتازاش خوشم نمیاد خب دوس ندارم باهاش صحبت کنم و میدونم مامانش ناراحت شده که نگفته گوشیو بده با اونم حرف بزنم ، برا همین همسرم بمن اینجوری گف

نام کاربریم اسمیه که همسرم صدام میزنه🥰🩷

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دفعات قبل این کار رو میکردی؟

دفعات قبل مادرشوهر و پدرشوهرم همزمان کنار هم نبودن وقتی با پدرشوهرم تلفنی حرف میزدیم، پیش نیومده بود این شکلی

دفعات قبل مادرشوهر و پدرشوهرم همزمان کنار هم نبودن وقتی با پدرشوهرم تلفنی حرف میزدیم، پیش نیومده بود ...

به نطرم کارت زشت نبوده

نامزدت خیلی موشکافانه به ماجرا نگاه کرده

حس میکنم رگ خاله زنکی داره

بگو حالشو پرسیدم باباتم چیزی نگفت که مامانتم اونجاست و میخواد حرف بزنه منم حواسم نبود که بگم گوشیو ب ...

داشت اشپزی میکرد

همسرم چرا باید همچین توقعی داشته باشه واقعا، خب حرف نزدم که نزدم

احترامی که موقع حضوری بهش میزارم فقط بخاطر همسرمه وگرنه اصلا قبولش ندارم

به نطرم کارت زشت نبودهنامزدت خیلی موشکافانه به ماجرا نگاه کردهحس میکنم رگ خاله زنکی داره

نه اصلا خاله زنک نیست

فکرکنم مامانش ناراحت شده که اینجوری گف بمن

داشت اشپزی میکردهمسرم چرا باید همچین توقعی داشته باشه واقعا، خب حرف نزدم که نزدماحترامی که موقع حضور ...

بااین لج و لجبازیا خودتو پیش همسرت خورد میکنی

منم بودم بهم بر میخورد

شما درست رفتار کن همسرتم ببینه شما احترام نگه میداری ولی مادرش بد خلقی میکنه قطعا دیگه بهت فشار نمیاره

متاهل🩷🍃
بااین لج و لجبازیا خودتو پیش همسرت خورد میکنیمنم بودم بهم بر میخوردشما درست رفتار کن همسرتم ببینه شم ...

اینارو همسرم نمیدونه اینجا فقط میگم

والا خب تو زنگ نمیزنی بهش اونم بهت زنگ نمیزنهکوچیک تری گفتن بزرگ تری گفتن!

شما اصلا متوجه قضیه نشدی

من همیشه تمام متاسبتها تماس گرفتم و انتظاری ندارم مثلا تو عیذ و یلدا من بشینم و اون تماس بگیره چون من وظیفمه به اون که بزرگتره زنگ بزنم ولی مواقع دیگه مثل تولد یا روز کاریم بهم زنگ بزنه و تبریک بگه، من قبلا هر هفته تماس میگرفتم دیدم اون یبارم زنگ نمیزنع و کلا عادت نداره منم دیگه گزاشتم فقط برای مواقع مناسبتی، ولی الان کلا قضیه یچیز دیگه بود